Redactie - 07 augustus 2015

Herman Levert nieuwe algemeen directeur Xerox Nederland

Herman Levert (57) is per 1 juli benoemd tot algemeen directeur van Xerox Nederland. Levert kwam in oktober 2014 bij Xerox als general manager large enterprise operations (LEO).

Als algemeen directeur wordt Levert verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het dienstverleningsaanbod rondom document-, informatie- en bedrijfsprocessen voor grote corporate ondernemingen in Nederland. Ook neemt hij de verantwoordelijkheid op zich om de business unit LEO effectiever te stroomlijnen in de Benelux.

Herman Levert over zijn aanstelling: “Ik vind het een geweldig mooie uitdaging om als algemeen directeur Xerox Nederland te mogen leiden en daarnaast de LEO Benelux organisatie succesvoller te laten opereren. De transformatie naar digitale oplossingen waar momenteel veel bedrijven behoefte aan hebben, kan voor het overgrote deel door ons workflow automation portfolio worden ingevuld.”

Herman Levert neemt de rol van algemeen directeur over van Erich Kirisits, die Xerox heeft verlaten voor een externe functie.