ZyXEL introduceert speciale switch voor MKB

04-08-2015 | door: Jeroen Bordewijk

ZyXEL introduceert speciale switch voor MKB

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, introduceert de ZyXEL XGS3700-24 switch. Dit is een Layer 2 10G (Gigabit) managed switch voor het MKB. De ZyXEL XS3700-24 is volgens de fabrikant ideaal voor ‘stacking’, het opstapelen van switches, waardoor een krachtig redundant netwerk moet ontstaan.

De ZyXEL XGS3700-24 is uitgerust met enterprise functies tegen een volgens ZyXEL betaalbare prijs. De leverancier noemt de nieuwe switch bovendien een krachtige 24-poorts GbE L2+ switch met 10GbE Uplink. De switch biedt volgens ZyXEL veel breedband, waardoor IP surveillance camera’s, gevirtualiseerde omgevingen en cloud-applicaties hoge prestaties kunnen leveren.

Peter Bos, channel manager bij ZyXEL Benelux: “De ZyXEL XS3700-24 is een krachtige 10G switch voor het MKB die prima past in een bestaande netwerkinfrastructuur. De switch zorgt ervoor dat de prestaties van bedrijfskritische applicaties hoog zijn. De ZyXEL XS3700-24 is eenvoudig te configureren en te beheren tegen een aantrekkelijke prijs.”

De ZyXEL XS3700-24 is voorzien van dual-stack capaciteit voor zowel IPv4 als IPv6 en uitgerust met No Single Point Of Failure (NSPOF) features, zowel in hardware als software. De switch zorgt volgens ZyXEL voor een goede beveiliging, zoals TACAS+ en RADIUS authenticatie en Loop Guard tegen MAC en ARP-aanvallen. IPMB (Intelligent Platform Management Bus) moet zorgen voor een redundant netwerk. De switch is per direct beschikbaar via ZyXEL geautoriseerde resellers.

Terug naar nieuws overzicht