Cegeka benoemd tot Official Windows 10 Check-in partner

03-08-2015 | door: Jeroen Bordewijk

Cegeka benoemd tot Official Windows 10 Check-in partner

Cegeka is officieel benoemd tot Windows 10 Check-in Partner. Dat betekent dat de ICT-dienstverlener kan fungeren als aanspreekpunt voor organisaties die meer willen weten over de mogelijkheden van Windows 10 en zich willen voorbereiden op het gebruik van de nieuwe Windows-versie.

Op 29 juli heeft Microsoft Windows 10 gelanceerd. Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht. Windows 10 is ontwikkeld voor meer productiviteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag. Door de integratie van cloud en pc wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit.

Volgens Cegeka werken zijn consultants al langere tijd met Windows 10, dat als Insider Preview reeds beschikbaar was. Hierdoor hebben zij volgens het bedrijf ruime kennis en ervaring opgedaan met het nieuwe besturingssysteem. Geïnteresseerden kunnen met Cegeka contact opnemen om advies te krijgen over wat Windows 10 voor hun organisatie kan betekenen. Naast demonstraties geeft Cegeka informatie over de nieuwste devices die met Windows 10 werken. Ook bieden de Windows 10-experts desgewenst hulp bij het upgraden naar de nieuwste Windows-versie.

Terug naar nieuws overzicht