Nieuwe scanoplossing belooft meer gemak voor notariële sector
29-07-2015 | door: Jeroen Bordewijk
Deel dit artikel:

Nieuwe scanoplossing belooft meer gemak voor notariële sector

Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, en Devoon komen met een nieuwe scanoplossing voor de notariële sector. NEXTscan sluit volgens beide partijen aan op NEXTassyst van Devoon, het softwarepakket dat is toegesneden op de notariële praktijk.

Volgens Veenman en Devoon kunnen gebruikers voortaan eenvoudiger informatie inscannen, waarbij de scan direct en rechtstreeks toegevoegd wordt aan het digitale dossier. Het kan onder andere gaan om aantekeningen van notarissen, identiteitsbewijzen en binnenkomende post.

Volgens beide partijen komt in het notariaat nog steeds veel informatie op papier binnen. Het verwerken van die informatie is omslachtig en kost tijd. Martin Duijs van Devoon: “Notarissen maken op dit moment de overstap naar volledig digitale dossiers. Met de toevoeging van NEXTscan aan NEXTassyst krijgen gebruikers de mogelijkheid om ook stukken van derden makkelijk en snel toe te voegen aan een digitaal dossier. Met de NEXTscan-koppeling komen volledig digitale dossiers completer en eenvoudiger binnen handbereik van de gebruikers van NEXTassyst.”

Anne Kinket, Business Solutions Manager bij Veenman: “Veenman ontzorgt het notariaat bij gebruik van NEXTscan door installatie en volledige ondersteuning in het gebruik. Notarissen kunnen hierdoor een volgende stap zetten in het digitaliseringsproces, en efficiënter, accurater en vooral prettiger werken.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

scannen