Redactie - 16 juli 2015

Wie verdient de titel ‘Slimste organisatie van Nederland’?

De afgelopen jaren heeft de vakjury van de Slimste organisatie van Nederland, onderdeel van de Dutch BI Award, allerlei slimme organisatie voorbij zien komen. Deze organisatie doorbreken de traditionele grenzen van Business Intelligence (BI) door vindingrijk te werk te gaan. De ontwikkelingen op het gebied van BI gaan razendsnel. Bijna dagelijks horen en lezen we over oplossingen die de fantasie prikkelen. De Dutch BI Award geeft erkenning aan de organisatie die haar informatiehuishouding op de meest innovatieve, slimme en opvallende manier heeft ingericht.

Voor de vorige editie werden drie organisaties genomineerd:

  • Seacon Logistics, die met behulp van slimme systemen transparantie heeft gebracht in de logistieke keten
  • GBRD Parkstad Limburg die Business Intelligence als competentie heeft georganiseerd
  • de Brandweer Amsterdam/Amstelland, waar op de werkvloer een manier is bedacht om met behulp van informatie branden te voorkomen.

Brandweer Amsterdam/Amstelland is uiteindelijk verkozen tot de Slimste organisatie van Nederland en ontving de Dutch BI Award 2013. Welke slimme organisatie ontvangt de Dutch BI Award 2015? Meer informatie over de Dutch BI Award is te vinden in het artikel ‘Wie verdient de titel ‘Slimste organisatie van 2015’? U kunt ook zelf meedingen naar de titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ en de Dutch BI Award. Aanmelden voor deze verkiezing is mogelijk via de website van Passionned. De inschrijving sluit op 31 augustus 2015.