HP onthult nieuwe diensten voor het verbeteren van operationele bedrijfsprocessen
25-06-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HP onthult nieuwe diensten voor het verbeteren van operationele bedrijfsprocessen

HP kondigt nieuwe diensten aan om bedrijven te laten profiteren van de nieuwste hybride technologieoplossingen en best practices. De nieuwe diensten moeten bedrijven helpen, die vanwege marktontwikkelingen hun bedrijfsprocessen aanpassen, verder te groeien.

HP Technology Services biedt nu:

New Style of Business Transformation Workshops die klanten helpen om belangrijke en complexe IT-transformatieproblemen op te lossen.

Nieuwe HP Software-Defined Infrastructure (SDI) Accelerator Solutions met de benodigde HP hardware, software en services om snel de meest voorkomende SDI cases te besturen.

Verbeteringen aan HP Datacenter Care Flexible Capacity om klanten te helpen met het benutten van hun hardware en software met een schaalbare, pay-per-use service. Dit is kostenbesparend en verbetert de time to value.

Nieuwe HP Datacenter Care Operational Support Services monitort en controleert de infrastructuur, waardoor gebruikers zich kunnen focussen op bedrijfskritische problemen en strategische initiatieven.

“Moderne architecturen en de creatie van nieuwe infrastructuur platformen, die faciliteren in applicaties en gebruikerservaringen van de toekomst, vereisen een IT operating en delivery model om te voldoen aan de vraag naar snelheid, schaalbaarheid en risicobeheer”, aldus Jean-Paul Wagner, senior vice president en general manager Technology Services, HP. “We zien dat IT ontwikkeld moet worden om deze nieuwe veranderingen te begeleiden, dus is het noodzakelijk dat we consultancy en ondersteuning bieden voor ieder aspect van de totale IT omgeving.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht