Eshgro Cloud Services

Eshgro is sinds 2004 als Cloud Broker een toonaangevende marktleider in het aanbieden van Cloud oplossingen. Eshgro ziet IT niet langer als een technisch product, maar als een flexibele en schaalbare SaaS dienst (software as a service).

Door te focussen op de functionele behoefte van de organisatie stelt Eshgro de business in staat de werkomgeving samen te stellen. Met keuze uit meer dan 600 bedrijfsapplicaties, een uitstekende service met resultaatgarantie en veiligheids- en compliancy certificering op het hoogste niveau bieden wij organisaties totale ontzorging op IT gebied.

Mede door ons sterke partnership met HP en Microsoft maken onze duizenden klanten dagelijks gebruik van onze Cloud oplossingen en doen zij samen meer dan een miljard euro omzet met onze bedrijfsapplicaties.
Prijzen en benoemingen:

  • Microsoft Gold Certified partner met Gold Hosting Competentie.
  • Microsoft SaaS Incubation Center (slechts 50 deelnemers wereldwijd).
  • Het grootste Microsoft HyperV Cloud Platform van Nederland.
  • Hewlett Packard 1st IAAS partner Worldwide.
  • Hewlett Packard 1st Cloud Agile partner Worldwide.
  • Hewlett Packard Master the Cloud partner.
  • Hewlett Packard Innovative Partner of the Year 2011 & 2013
  • Winnaar award Gartner Cool Vendor 2013
  • Genoemd als winnaar Cool Vendor in Gartner rapport 2015

Eshgro werd opgericht in 1998. Software as a Service sinds 2004. 
Management Anton Loeffen CEO, Guido Wouters COO en Koen van Hoof CFO. 
Plaats Hoofdkantoor: Boxmeer
Dienstverlening Cloud service provider
Verdienmodel Recurring Revenue
Omzet 750% groei sinds 2004 + 80% contractuele terugkerende omzet

Waarom kiezen voor de Cloud omgeving van Eshgro?

U wilt dat uw documenten en uw kantoor- en branche specifieke bedrijfsapplicaties overal ter wereld toegankelijk zijn. U wilt de zekerheid dat uw bedrijfsgegevens volgens de laatste eisen zijn opgeslagen in Nederland en dat het voldoet aan de gestelde eisen binnen uw branche. U wilt de garantie dat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gewaarborgd is. Én u wilt alleen betalen voor de IT die uw medewerker gebruikt.

Voordelen van de Eshgro Cloud omgeving:

Grip op uw IT kosten: Bij Eshgro zijn besparingen van gemiddeld 30% zijn geen uitzonderingen. Het zwakke punt van traditionele automatiseringsoplossingen is de kwetsbaarheid van alle PC’s in het netwerk. Hardware kan crashen en een virus heb je zo te pakken: investeringen in techniek zijn eindeloos. Door gebruik te maken van een online Cloud oplossing hoeft u geen investering meer te doen, is uw software direct beschikbaar en betaalt u alleen voor de IT die u gebruikt.

Voorspelbare IT kosten: U ontvangt elke maand een inzichtelijke factuur. Uw medewerkers maken gebruik van IT oplossingen zoals Microsoft Office, Outlook, Adobe, Afas of branche specifieke applicaties. U betaalt alleen voor wat er daadwerkelijk verbruikt is. Met onze Cloud diensten weet u precies welke medewerker welke IT software gebruikt. Met de oplossing van Eshgro weet u nu ook precies wat dat kost en bepaalt u zelf of u deze capaciteit wilt verhogen of verlagen.

Flexibel abonnement: Uitbreiding of verkleining van uw Cloudpakket is op elk moment mogelijk. Door de dynamische markt kan de omvang van uw organisatie jaarlijks toe- of afnemen.  Dankzij ons concept kunt u makkelijk uw software licenties per gebruiker uitbreiden en eventueel stopzetten. U uw Cloudpakket maandelijks bijstellen en betaalt u alleen voor capaciteit die u op dat moment nodig heeft.

Nieuwste technologie: Upgrades en updates worden allemaal op een afstand uitgevoerd. Zo beschikken Cloudgebruikers altijd over de laatste technologieën en de nieuwste software. Applicaties worden regelmatig voorzien van updates. Bij Eshgro werkt u altijd met de nieuwste software. Zo voorkomt u het werken met verouderde IT oplossingen en blijft u de concurrentie voor.   

Overal toegang: Uw personeel werkt niet altijd op uw kantoor. Met Cloud computing werken uw werknemers snel en locatieonafhankelijk: onze bedrijfssystemen zijn 24/7 beschikbaar. Alle software waar u nu mee werkt, draait op de Cloud nog beter. Het verschil is dat de software niet meer op eigen werkstations staat maar op uw beveiligde omgeving in ons Nederlandse datacentrum. Waar u ook inlogt, op kantoor, thuis, onderweg of in het buitenland, u werkt direct weer met uw eigen bureaublad en uw eigen documenten. Naast het inloggen op uw PC maakt u ook moeiteloos gebruik van de Cloud via mobiele apparaten zoals tablets en telefoons.

Veiligheid en continuïteit: Verliest uw werknemer zijn USB-stick, dan komt belangrijke informatie op straat te liggen. Eshgro schakelt deze risico’s uit door op het gebied van Cloud aan alle internationale ICT veiligheidseisen te voldoen met de certificering ISAE 3402 Type I & II. Door ons partnership met HP heeft u in het geval van calamiteiten bovendien de garantie dat uw Cloud omgeving altijd gecontinueerd wordt. Ons datacenter staat overigens in Nederland.

24/7 support: In een economie die 24 uur per dag door blijft draaien, wilt u altijd kunnen rekenen op ondersteuning. Bij de servicedesk van Eshgro neemt iemand wanneer u het écht nodig heeft, zelfs ‘s nachts als dat nodig is: wij staan u direct te woord. In uw persoonlijke Service License Agreement (SLA) staat alles beschreven, waarbij u zelf bepaalt waarvoor u wel of niet maandelijks betaald. Bij een transparante dienstverlening, hoort namelijk transparante service.

Voor meer informatie: www.eshgro.nl