Witold Kepinski - 23 mei 2015

Protinus IT is gecertificeerd op Niveau 5 CO2 Prestatieladder

Na intensieve voorbereidingen is Protinus IT op 23 april jongstleden door DNV-GL geaudit voor de CO2 Prestatieladder. Deze audit is succesvol doorlopen en Protinus IT is op 13 mei jl. het CO2 Prestatieladder certificaat toegekend op het hoogst mogelijke niveau, te weten Niveau 5.

"Wij zijn ons binnen onze organisatie enorm bewust van onze maatschappelijke positie en hebben daarin binnen de opzet van onze propositie strikt rekening gehouden.", aldus Marcel Nulden, Algemeen Directeur van Protinus IT. "Het is voor een snel groeiende organisatie als de onze best een uitdaging geweest om daar bovenop extra reductiedoelstellingen te realiseren. En toch is ons dat gelukt.”

"Naast alle interne maatregelen, zoals terugdringen energieverbruik op kantoor en onderweg, willen wij binnen de leveranciersketen waarbinnen onze organisatie inmiddels haar plaats heeft een proactieve rol spelen. Over deze keuzes hebben wij uiteraard goed nagedacht. Protinus IT heeft daartoe een 5-tal projecten in stelling gebracht die wij zowel richting onze leveranciers als onze klanten hebben geïnitieerd. Bewustwording binnen de gehele IT waarde- en distributieketens is hierin de leidraad.", aldus Nulden.

"Wij hebben deze aardbol te leen van de komende generaties. Protinus IT kent en neemt hierin haar verantwoordelijkheid. Precies dát is het motto waar wij ons blijvend door laten leiden."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024