Witold Kepinski - 21 mei 2015

Dell beloont innovatieve ideeën tijdens DHPA 2015 event (video)

Dell beloont innovatieve ideeën van bezoekers tijdens het DHPA 2015 event in Den Haag.  Dit zegt Michael van Dijk, account executive van de Dell hosting divisie die zich richt op msp’s, datacenters en hosting bedrijven. Om aandacht te trekken vliegt er een drone van Dell bij de ingang van het DHPA Techday 2015 event in de Fokker Terminal in Den Haag.

Het team van Dell spreekt bezoekers aan of ze innovatieve ideeën hebben, zoals een specifieke oplossing of een app. Deze kunnen ze pitchen bij Dell. Daarvan mogen drie mensen met de meest innovatieve ideeën mee naar een Dell Solution Center. Daar worden de ideeën uitgewerkt. Uiteindelijk wordt er een winnaar gekozen waarmee een proof of concept kan worden gemaakt.

Dell stimuleert innovatie. Onlangs heeft Dell een video campagne gemaakt met als thema ‘It’s all about you’. Daarin toont Dell beelden hoe het bedrijf helpt met innovatie. Zo leverde Dell twee HPC-clusters aan NASA, zodat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie de landingsscenario’s van zijn satelliet op Mars kon simuleren.

Van Dijk zegt met deze actie dat Dell zijn partners en klanten volledig ondersteunt. “Dell is er voor jullie.”

Door: Witold Kepinski