Koning & Hartman levert nieuwe DP-HR-DH KVM extenders  van Guntermann & Drunck
21-05-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Koning & Hartman levert nieuwe DP-HR-DH KVM extenders van Guntermann & Drunck

Guntermann & Drunck introduceert met de DP-HR-DH een nieuwe serie KVM extenders die verkrijgbaar zijn bij  Koning & Hartman. Deze systemen zijn met twee DisplayPort connectors zeer flexibel: gebruikers kunnen kiezen voor het gebruik van één videokanaal op volle video bandbreedte of twee dual-head kanalen met een standaard resolutie.

De nieuwe DP-HR-DH serie KVM extenders van Guntermann & Drunck zijn voorzien van twee DisplayPort connectors aan de input en output zijde. Het systeem is daarmee geschikt voor één videokanaal op volle video bandbreedte (2K op 60 Hz / 4K op 30 Hz) of twee dual-head kanalen met een standaard resolutie (1920 x 1200 op 60 Hz of full HD per kanaal). Het is ook mogelijk om te schakelen tussen dual-head workstations en single video PC’s, zelfs met 2K en 4K resolutie videoschermen.

Ook nieuw aan deze extenders is dat ze slechts één kabel gebruiken voor verzenden van de twee videosignalen. Dit leidt tot een dubbele besparing: enerzijds is 50% minder bekabeling nodig ten opzichte van klassieke dual head extenders, anderzijds volstaat een kleinere matrixswitch voor de gewenste applicatie.

De devices van Guntermann & Drunck zijn compatibel met elkaar en goed te combineren met de matrixswitches van het merk. Hierdoor is de oplossing geen standaard één op één extender, maar kunnen signalen ook geschakeld worden tussen verschillende gebruikers. De nieuwe DP-HR-DH extender serie wordt in juni officieel geïntroduceerd tijdens Broadcast Asia in Singapore en de Orlando-Florida tijdens de InfoComm. Vanaf half juni zijn deze extenders bij Koning & Hartman verkrijgbaar.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken