Witold Kepinski - 12 mei 2015

Jeroen Bosch Ziekenhuis verlengt ManagedStorage contract met i³ groep voor 5 jaar

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch heeft het contract voor haar storage omgeving met i³ groep voor 5 jaar verlengd. Het contract omvat de levering en het beheer van de huidige en in de toekomst benodigde infrastructuur voor onder andere de PACS2 en EPD infrastructuur. De omgeving zal door het ziekenhuis volledig betaald worden naar gebruik. Dit biedt het ziekenhuis het voordeel dat er op voorhand geen investeringen hoeven te worden gedaan in een platform dat een onvoorspelbare groei moet opvangen, maar dat er enkel betaald hoeft te worden voor de werkelijk benodigde capaciteit per maand.

Nieuw in het contract is de storagevirtualisatie oplossing die het ziekenhuis de flexibiliteit en schaalbaarheid biedt die past bij de explosieve datagroei waar de care & cure sector aan onderhevig is. Het dagelijks beheer van de infrastructuur wordt verzorgd door de i³ groep CAREdesk, de servicedesk van de ICT-dienstverlener in Vianen. Het JBZ zal op langere termijn ook de beschikking krijgen over een self service portal waarmee JBZ-beheerders zelfstandig capaciteitsaanvragen kunnen doen.

Rob W.A. Vissers, managing director i³ groep: “De hernieuwing van het contract met het JBZ betekent voor ons niet alleen de bestendiging van een langlopende relatie maar ook het bewijs dat onze focus op managed services door klanten gewaardeerd wordt. We zijn trots dat het JBZ al zo lang zaken met ons doet, zo’n langlopende relatie is niet vanzelfsprekend maar vraagt aandacht en vertrouwen van beide kanten.”