QS solutions

YOU NEVER WORK ALONE

QS solutions gelooft dat mensen en organisaties nog veel beter met elkaar kunnen samenwerken, als zij niet worden gehinderd door nodeloze blokkades of beperkingen van IT-systemen. Daarom werkt QS solutions al jaren samen met Microsoft om software te leveren die veilig en gemakkelijk samenwerken stimuleert.

Wij doen dit door organisaties te helpen bij het implementeren van Office 365, Microsoft CRM, Project en SharePoint en het inregelen van Identity & Access Management.

CLOUD

De cloud maakt nu al veel beloften waar, maar voorlopig zullen organisaties online en on-premise oplossingen door elkaar gebruiken. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop autorisaties worden ingeregeld (Single Sign On) en voor de wijze waarop integraties tussen systemen worden gerealiseerd. QS solutions weet als geen ander hoe oplossingen in ‘hybride omgevingen’ (gedeelte on-premises en gedeelte online) moeten worden gerealiseerd.

REFERENTIES

Wij zijn trots op ons groeiende klantenbestand met onder andere Boskalis, Rabobank, Kuiken, Prénatal, Eredivisie, ECT, Rotra en Deloitte.

IT-EXPERTISE

QS solutions is een IT-bedrijf met 55 hoog opgeleide IT-specialisten. Zij werken vanuit kantoren in Amersfoort, Keulen en Ho Chi Minh City (Saigon).

AMBITIE

Het is onze ambitie om in de komende jaren uit te groeien tot het IT-bedrijf dat wereldwijd een significante bijdrage levert aan de doelmatigheid van organisaties, door deze organisaties op een veilige manier beter met elkaar te laten samenwerken.

Voor meer informatie over onze missie en visie

http://www.qssolutions.nl/over-QS-solutions/missie-en-visie