BPSolutions, ENOVATION, Funatic en IBM sluiten samenwerking met Technology Centre Almere
01-05-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BPSolutions, ENOVATION, Funatic en IBM sluiten samenwerking met Technology Centre Almere

Mark de Groot van BPSolutions, Jeroen van Rijswijk van ENOVATION, Bert Mooij van Funatic en Monique Coebergh van IBM hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Technology Centre Almere.

Door dit partnership met het Technology Centre Almere gaan deze bedrijven structureel investeren in innovatie op het gebied van technologie voor Zorg en Welzijn. Ze investeren zowel kennis, techniek als middelen in één van de belangrijkste groeisectoren van Nederland en daarbuiten, aldus de betrokkenen.

Het Technology Centre Almere beschikt over een platform waarmee actief wordt geparticipeerd in hoogstaande technologische ontwikkelprojecten, waarin de gehele zorgketen actief wordt samengebracht. De samenwerking met BPSolutions, ENOVATION en Funatic, allen IBM partners, toont aan dat het bedrijfsleven wil investeren in het opheffen van de barrières die tot op heden echte innovatie in de gezondheidszorg in de weg staan.

Het Technology Centre Almere is een fysieke plek waar alle stakeholders bij elkaar komen om tot ontwikkelingen en onderzoek te komen. Het doel is het stimuleren en ondersteunen van innovatie van technologie binnen de gezondheidszorg. Met als uitgangspunt dat er binnen het Technology Centre wordt samengewerkt door zorg(dienst)verleners, bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Gesteund door IBM technologie gaan BPSolutions, ENOVATION en Funatic mee bouwen aan de basis van het Technology Centre Almere, maar ook actief participeren in innovatieve projecten waarbij preventie, kwaliteit van leven en efficiency kernthema’s zijn, zo besluiten de partners.

Op de foto (v.l.n.r.): Mark de Groot, Algemeen Directeur BPSolutions, Bert Mooij, Directeur Funatic, Jeroen van Rijswijk, CEO ENOVATION, Sietse Dugour, bestuurder Technology Centre Almere, en Monique Coebergh, Directeur Global Business Partner Organisation IBM

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters