Gartner benoemt RES Software tot cool vendor
28-04-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Gartner benoemt RES Software tot cool vendor

RES Software, leverancier van technologie voor digitale werkplekken, is door Gartner in het rapport ‘Cool Vendors in Infrastructure Services, 2015’ benoemd tot ‘cool vendor’. Gartner wijst hierbij op de RES IT Store, de fullservice IT Store die werd gelanceerd in 2014.

De geselecteerde organisaties representeren volgens het rapport “een diversiteit in nieuwe business-modellen en benaderingen die bedrijven helpen bij het transformeren van hun IT-omgeving met als doel om te kunnen aansluiten op de nieuwe realiteit. Deze organisaties creëren nieuwe manieren om van kansen in de markt te profiteren en bieden alternatieven voor IT-managers en andere leidinggevenden die met technologische en infrastructurele oplossingen het verschil willen maken.”

Volgens Gartner is RES Software één van de leveranciers die “waarde leveren aan zakelijke en IT-gebruikers door middel van innovatieve diensten en nieuwe benaderingen voor het activeren van zakelijke voordelen. Zij helpen klanten om de belangrijkste uitdagingen van de hedendaagse digitale economie het hoofd te bieden.” Gartner stelt dat “de RES IT Store niet alleen de efficiëntie van de IT verhoogd en een naadloos mechanisme voor selfservice aan de eindgebruiker biedt, maar ook helpt bij het realiseren van een paradigmaverschuiving naar gebruikersgeoriënteerde levering van diensten. Een die bevrijd is uit de boeien van de apparaatcentrische desktoptools”.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, Cloud
Cloud