Nieuwe oplossing digitaal vergaderen op de Nederlandse markt
23-04-2015 | door: Pieter Werner
Deel dit artikel:

Nieuwe oplossing digitaal vergaderen op de Nederlandse markt

ETTU gaat BoardPacks, een oplossing voor digitaal- en papierloos vergaderen, in Nederland op de markt brengen. Hiervoor heeft ETTU een samenwerkingsovereenkomst getekend met eShare uit het Verenigd Koninkrijk. eShare is gespecialiseerd in web en app gebaseerde governance oplossingen.

BoardPacks maakt gebruik van SharePoint om alle documenten, agendapunten, taken, beslissingen en andere items bij te houden. Via de gebruiksvriendelijke app voor zowel Android, iPad als Windows 8 kunnen deelnemers van de vergadering alle informatie raadplegen. Bovendien kunnen aantekeningen (annotaties) eenvoudig in documenten opgeslagen worden. Door BoardPacks te gebruiken besparen organisaties op papierkosten en maakt het papierloze vergaderingen mogelijk. Daarnaast zijn alle documenten, agendapunten en besluiten vanuit één omgeving te raadplegen.

Vincent Heijckmann, directeur van ETTU: “Steeds meer organisaties willen papierloos werken. Onze standaard SharePoint-oplossingen, lokaal of in de cloud, maakten het al mogelijk om informatie digitaal op te slaan en samen te werken. Met de toevoeging van BoardPacks aan ons SharePoint portofolio beschikken wij nu ook over een krachtige en gebruiksvriendelijke app voor digitaal vergadering op verschillende devices. Dit zorgt dan ook voor de laatste stap in écht papierloos werken.”

Alister Esam, CEO van eShare: “eShare is blij met de samenwerking met ETTU om zo het gebruik van BoardPacks in Nederland te vergroten. Binnen organisaties vinden veel verschillende vergaderingen plaats en goede communicatie en informatievoorziening is hierbij essentieel. Wij geloven daarom dat er een enorme potentie is voor BoardPacks in Nederland om zo de productiviteit en effectiviteit van vergaderingen te verbeteren. eShare kijkt dan ook uit naar de samenwerking met ETTU en zo BoardPacks beschikbaar te maken bij meer Nederlandse organisaties.”

Terug naar nieuws overzicht