Nij Smellinghe kiest na zorgvuldig keuzetraject voor B&C Presentatiebeheer
17-04-2015

Nij Smellinghe kiest na zorgvuldig keuzetraject voor B&C Presentatiebeheer

Nij Smellinghe kiest na zorgvuldig keuzetraject voor B&C Presentatiebeheer.

Nij Smellinghe is een ziekenhuis met 399 bedden en uitgebreide poliklinische voorzieningen, gelegen in Zuidoost-Friesland. Met als slogan “Met aandacht. Dat voelt beter” geeft Nij Smellinghe aan dat de patiënt centraal staat. Nij Smellinghe is één van de 45 ziekenhuizen in Nederland die het keurmerk Seniorvriendelijk ziekenhuis heeft ontvangen.

De wensen van Nij Smellinghe

In 2013 is Nij Smellinghe begonnen met het onderzoeken naar de mogelijkheden voor narrowcasting. Met als doel patiënten en bezoekers beter te kunnen voorzien van actuele informatie zoals:

Wachttijden per behandelaar in de wachtruimten;
Nieuwsfeiten en informatie over het ziekenhuis;
Informatie over bijvoorbeeld onderzoeken of behandelingen;
Informatie zoals het nieuws & het weer.

Belangrijk was dat alles in een seniorvriendelijke vorm werd gepresenteerd en aan een aantal functionele eisen van Nij Smellinghe voldeed:

Handhaafbaar door het centrale beheer in Nij Smellinghe;
Koppelingsmogelijkheid met de wachttijden;
Levering & installatie van schermen door de leverancier.
De oplossing: B&C Presentatiebeheer

Na een zorgvuldig keuzetraject en een bezoek aan een Lunch & Learn sessie bij Bossers & Cnossen op locatie heeft Nij Smellinghe gekozen voor B&C Presentatiebeheer. Via het narrowcasting systeem van Bossers & Cnossen kan Nij Smellinghe haar patiënten, bezoekers én medewerkers de benodigde extra aandacht geven. Zo zijn de schermen in de wachtkamers van Nij Smellinghe gevuld met actuele informatie voor patiënten en bezoekers. De narrowcasting oplossing wordt gepresenteerd op meerdere schermen op verschillende plekken in het ziekenhuis.

Niels Broekema, Teamleider Facilitair Nij Smellinghe: “Zowel in aanloop naar als tijdens het implementatietraject was de samenwerking met Bossers & Cnossen prettig. De communicatie met de afdeling Webapplicaties en AV verliep goed. De AV-mannen dachten goed mee met oplossingen en werkten netjes en geruisloos, wat in onze ziekenhuisomgeving erg belangrijk is.”

Marieke Panneman, Accountmanager Bossers & Cnossen: “De eerste afspraak met Nij Smellinghe was tijdens een Lunch & Learn sessie bij ons op kantoor. Toen werd duidelijk dat er meerdere bedrijfsbezoeken en gesprekken met leveranciers werden gevoerd. Uiteindelijk zijn drie partijen uitgenodigd voor vervolgopdrachten. Op het feit dat wij uiteindelijk de opdracht hebben gekregen om narrowcasting te installeren bij Nij Smellinghe ben ik dan ook erg trots.”

foto: De heer Brouwers, Directeur Bedrijf en Gebouwen Nij Smellinghe, start symbolisch het eerste scherm.

Terug naar nieuws overzicht