Redactie - 26 februari 2015

Netwerkborrel DMNE15 tijdens Mobile World Congres in Barcelona nagenoeg uitverkocht

Het netwerkevent DMNE15 in club Shoko tijdens de Mobile World Congress in Barcelona is op voorhand al een succes. De kaarten voor de netwerkborrel op 2 maart zijn nagenoeg uitverkocht.

De 6e editie van het event wordt dit jaar feestelijk geopend door de Nederlandse ambassadeur in Spanje Cornelis van Rijn en wethouder Van Engelshoven van de gemeente Den Haag in samenwerking met programmamanager Smart City Brian Benjamin. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de partners Gemeente Den Haag, Huawei, Salesforce, Mobiquity, Qelp, Sectra, Handelmetspanje.com, Leaseweb, mobilemarketing.nl, mITE, Seabiscuit Mobile, Translations.com en Undagrid. Het event wordt georganiseerd door Executive-People, Dutch IT-channel, OrangeIngredients en mobilemindz. Kijk voor alle activiteiten van de DMNE op de website.

Om de kwaliteit van het event te kunnen garanderen is het noodzakelijk het aantal plaatsen te beperken. De kaarten voor DMNE15 in Club Shoko zijn inmiddels dan ook nagenoeg uitverkocht. Wie nog geen kaarten heeft kunnen bemachtigen voor DMNE15, maar wel graag op het event aanwezig wil zijn kan zich inschrijven op de wachtlijst via een voorregistratie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw registratie. Registreren is mogelijk via de website van DMNE.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024