Documentaire belicht ontwikkeling van eDiscovery en uitdagingen van big data

23-02-2015 | door: Redactie

Documentaire belicht ontwikkeling van eDiscovery en uitdagingen van big data

Op 22 april a.s. om 10:00 uur vertoont ZyLAB in het Tuschinski-theater in Amsterdam de unieke documentaire “The Decade of Discovery” van de Amerikaan Joe Looby. The Decade of Discovery” toont de ontwikkeling van eDiscovery en de uitdagingen van “Big-data” door de ogen van de hoofdrolspelers in het Witte Huis en Amerikaanse federale rechters die met hun uitspraken een belangrijke rol speelden in de vorming van het recht tot openheid van elektronische communicatie.

“The Decade of Discovery” is een onmisbare film voor burgers en corporate professionals en toont de impact die de enorme explosie van elektronische informatie heeft op het rechtssysteem en op de slagvaardigheid van een overheid. De documentaire wordt ingeleid door Jason Baron, een van die hoofdrolspelers en voormalig hoofd Litigation Support van ZyLAB-klant de Amerikaanse Nationale Archieven (US-NARA).

ZyLAB is de trotse sponsor van deze belangrijke film. In het afgelopen decennium heeft ZyLAB diverse softwaresystemen geleverd aan de National Security Council (NSC) van het Witte Huis voor het beheer van e-mail en andere elektronische informatie. De Big-Data problemen en oplossingen die in deze documentaire worden besproken, zijn niet alleen een probleem voor het Witte Huis, maar in potentie voor iedere overheidsinstelling en bedrijf wereldwijd.

De eDiscovery en Intelligent Information Governance oplossingen van ZyLAB worden al meer dan dertig jaar gebruikt door toezichthouders zoals de U.S. Federal Trade Commission en het Europees Bureau voor fraudebestrijding (OLAF), opsporingsdiensten waaronder de FBI en de KLPD, alle oorlogstribunalen van de Verenigde Naties en vele nationale en multinationale ondernemingen over de hele wereld.

Op 22 april is er voor de pers gelegenheid tot het stellen van vragen aan Jason Baron of Jan Scholtes, de oprichter van ZyLAB die nauw betrokken was bij alle grote projecten in de afgelopen dertig jaar.

Klik hier voor meer informatie en registratie 

Terug naar nieuws overzicht