VMware organiseert End-User Computing Benelux Roadshow

19-02-2015 | door: Redactie

VMware organiseert End-User Computing Benelux Roadshow

VMware organiseert komende weken voor IT-beslissers een End-User Computing Benelux Roadshow op diverse locaties in het land. Er worden échte cases en hands-on informatie van mensen die, net als IT-beslissers, geconfronteerd werden met soortgelijke ICT-problemen.

Zo is er op 10 maart een exclusieve sessie waarom Login Online Desktop VMware koos, hoe de implementatie evolueerde, en welke specifieke voordelen Horizon opleverde in functie van werkdruk, kosten en werkomgeving.

Kijk voor de locaties en klik op het aanmeldformulier via: http://www.vmware-newhorizons.nl/

VMware Horizon 6

Tijdens de sessies zal worden ingegaan op VMware Horizon 6, een portfolio van end-user computing-oplossingen die zijn ontworpen om het gebruik en beheer te vereenvoudigen van virtuele desktops en applicaties via één platform. Horizon 6 is volgens VMware een desktop-oplossing met gecentraliseerd beheer van alle soorten zakelijke applicaties en desktops, waaronder fysieke desktops en laptops, virtuele desktops en applicaties, en privé-pc’s. Vernieuwingen op het gebied van applicatielevering, datacenter-to-device management, storage-optimalisatie en flexibele hybride delivery in VMware Horizon 6 zorgen ervoor dat desktops en applicaties beter kunnen worden beheerd, aldus VMware. Interessant detail: VMware Horizon 6 is te combineren met Microsoft's Remote Desktop Services (RDS) voor het bieden van hosted apps en session-based desktops op elke type device.

Organisaties kunnen verder VMware Horizon 6 gratis uitproberen via deze link.

Terug naar nieuws overzicht