IT-beslissers kunnen 23 april kennis maken met SimpliVity hyperconverged infrastructure
17-02-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IT-beslissers kunnen 23 april kennis maken met SimpliVity hyperconverged infrastructure

Op donderdag 23 april kunnen Nederlands en Belgische IT-beslissers, cio’s en line of business managers kennis maken met SimpliVity, leverancier van een hyperconverged Infrastructure oplossing die een zeer hoge positie heeft in de Gartner Magic Quadrant.  Speciaal voor hen wordt de SimpliVity Global World Tour 2015 georganiseerd dat plaatsvindt in het kantoor van Cisco Nederland aan de Haarlerbergweg 17-19 in Amsterdam.

SimpliVity heeft nu een nauwe samenwerking opgebouwd met Cisco om de CISCO UCS Datacenter oplossing nog interessanter te maken voor klanten door de SimpliVity Datavirtualisatie oplossing te certificeren voor de CISCO UCS oplossing. Die oplossing wordt getoond tijdens de SimpliVity Global World Tour 2015 

De SimpliVity Global World Tour 2015 komt naar Nederland en België en wordt georganiseerd op het CISCO Kantoor te Amsterdam. Details van deze bijeenkomst zijn te vinden op de SImpliVity website: http://demand.simplivity.com/roadshow-registration-amsterdam

Tony Archidona (foto) van regional sales manager van SimpliVity, zegt dat het bedrijf een aantal sterke eigenschappen heeft. “SimpliVity is de oplossing op het gebied van Hyperconverged Infrastructure. Een datacenter is vandaag de dag opgebouwd uit een veelvoud van componenten. Apparatuur die allemaal gespecialiseerd en geoptimaliseerd is voor een specifiek doel. Maar eigenlijk zijn ze niet gemaakt om altijd even goed met elkaar samen te werken.  Beheerders dienen ook allerlei verschillende opleidingen te volgen om de deeloplossingen goed te kunnen beheren en te managen. Dit kost allemaal heel veel tijd en geld. Kan het anders? Kan het ook nog eens goedkoper? Ja dat kan! SimpliVity heeft een oplossing ontwikkeld die het hele datacenterconcept drastisch gaat veranderen. In plaats van dat een organisatie continue bezig is met de 'technology-refresh' van verschillende componenten in het datacenter kan men dit nu vervangen door een enkele 'building block' gebaseerd op standaard x86 technologie en de SimpliVity OmniStack. Dit vervangt de hardware van servers, storage, cloud-gateways, WAN-optimalisatie, backup appliances etc.  Al deze oplossingen heeft SimpliVity weten terug te brengen naar één 'building block'. SimpliVity is te managen en te beheren vanuit de VMware software…dus geen 4 – 8 verschillende schermen om de verschillende deelgebieden te managen.  Vanuit één console, de VMware console, kan de klant het gehele datacenter managen en beheren.  Een datacenter kan opgebouwd worden uit meerdere OmniCube’s die eveneens geografisch gespreid kunnen worden over meerdere locaties, terwijl het globale management hiervan vanuit één punt plaatsvindt. Uniek is de deduplicatie- en compressie-technologie die hierbij wordt toegepast waardoor een enorme efficiencyslag wordt bereikt op verschillende fronten, zoals bijvoorbeeld de benodigde fysieke capaciteit, applicatieperformance, uitwijk en backup. De SimpliVity oplossing kan de TCO van een klassieke datacenter architectuur reduceren met minimaal 40 procent."

Geïnteresseerde klanten kunnen zelf ervaren hoe en wat Simplivity kan betekenen met een een Proof-of Concept die beschikbaar is via Pronovus: http://www.pronovus.nl/nl/portfolio/hyperconverged_infrastructure.  

Inschrijven kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters