Ambassadeur Van Rijn en de Haagse wethouder Van Engelshoven openen DMNE
16-02-2015 | door: Redactie

Ambassadeur Van Rijn en de Haagse wethouder Van Engelshoven openen DMNE

Het Dutch Mobile Networking Event (DMNE) in Barcelona wordt dit jaar geopend door Nederlandse ambassadeur in Spanje Cornelis van Rijn en wethouder Van Engelshoven van de gemeente Den Haag in samenwerking met programmamanager Smart City Brian Benjamin. DMNE kondigt ook een nieuwe app aan waarmee gebruikers een handelsroute krijgen aangeboden over de beursvloer.

DMNE is gericht op beslissers en mede-beslissers, leveranciers, experts en pers binnen de mobile IT sector. Het event stelt deelnemers in staat te netwerken en interessante nieuwe contacten op te doen. Op het event vinden verschillende ronde tafels plaats waarin deelnemers in discussie gaan over uiteenlopende onderwerpen. Het programma met ronde tafels is verdeeld over vier dagen. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de partners Handelsroute.nl, Handelmetspanje.com, Huawei, IamProgrez, OrangeIngredients, mobilemarketing.nl, Mobile World Capital, Mobiquity, mobilemindz, Salesforce, Seabiscuit Mobile, Sectra Communications en Qelp.

Handelsroute
Om gebruikers op het event van zoveel mogelijk informatie te voorzien is de DMNE app gelanceerd. Deze app is voorzien van handige informatie over de DMNE activiteiten, locatie informatie, interactieve plattegronden en Nederlandse bedrijven op het MWC. Op basis van deze informatie kunnen bezoekers een handelsroute volgen langs interessante potentiële handelspartners. 

De handelsroute is onderdeel van een handelsmissie die door Handelsroute.nl in samenwerking met DMNE en NBSO wordt aangeboden. De driedaagse handelsmissie bestaat uit bedrijfsbezoeken, ronde tafel sessies, netwerkmomenten, een toegangskaart voor de DMNE activiteiten en een toegangskaart voor beursbezoek aan het MWC 2015. De missie vindt gelijktijdig met DMNE plaats. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt deze handelsmissie en biedt bedrijven een tegemoetkoming in de kosten die hieraan zijn verbonden. Bedrijven kunnen onder bepaalde voorwaarden 1.500 euro terugontvangen van de overheid. Kijk voor de voorwaarden op DutchMobileNetworking.com

TechCrunch Pitch Off Event
Op dinsdag 3 maart vindt in het Dutch Mobile Networking Place het TechCrunch Pitch Off Event plaats. Dit event brengt start-ups en de internationale pers samen voor een hapje en een drankje. Een vijftal start-up pitches staan op 3 maart op de planning. Aanmelden voor het TechCrunch Pitch Off Event kan via dit formulier en is tot 17 februari 00:00 uur mogelijk. 

Aanmelden voor de DMNE kan via de website van het event. Wie zich als groep aanmeldt bij DMNE kan toegangskaarten voor MWC daarnaast met 15% korting aanschaffen. Meer informatie kan via e-mail worden opgevraagd bij DMNE. 

Terug naar nieuws overzicht