Redactie - 16 februari 2015

Gratis naar CeBIT met Executive People

Van 16 tot 20 maart zal in Hannover weer CeBIT plaatsvinden, de grootste IT-beurs van Europa. Bezoekers van Executive People en Dutch IT-channel kunnen gratis toegangskaarten bestellen via deze link.

CeBIT is de grootste en meest internationale vakbeurs op het gebied van ICT. De CeBIT presenteert zich ieder jaar in Hannover op ’s werelds grootste beursterrein en word gezien als dé barometer van de IT-industrie. Organisator Deutsche Messe AG verwacht aankomende editie een opkomst van meer dan 3.500 exposanten en 200.000 professionele bezoekers uit meer dan 100 landen.

Thema 2015: d!conomy

Wederom zal de CeBIT 2015 het centrum zijn van de IT en haar snelgroeiende invloed op alle gebieden van het bedrijfsleven en de samenleving. Tevens is de hedendaagse IT een belangrijke motor van innovatie. In samenspraak met de IT-industrie heeft de Deutsche Messe gekozen voor ‘d!conomy’ als het leidend thema voor de editie van 2015. Digitalisering is overal en geeft steeds meer aspecten van het werk en het sociale leven vorm. IT transformeert bestaande bedrijfsmodellen en geeft tegelijkertijd ruimte voor volledig nieuwe bedrijfsmodellen. Informatietechnologie heeft nu de mogelijkheid om in korte tijd hele industrieën te verstoren. d!conomy omvangt deze ontwikkeling perfect.