Enjoy MWC app voor feesten en partijen Mobile World Congress 2015

Enjoy MWC app voor feesten en partijen Mobile World Congress 2015

06-02-2015 | door: Witold Kepinski

Enjoy MWC app voor feesten en partijen Mobile World Congress 2015

DoubleDutch and Danny Frietman lanceren de 1e onofficiële party en netwerk event app tijdens Mobile World Congress in Barcelona: Enjoy MWC.

Tijdens het Mobile World Congress, dat plaatsvindt van maandag 2 tot en met donderdag 5 maart, lanceert Enjoy MWC de onofficiële party en networking event app. Bezoekers van Mobile World Congress kunnen deze app gebruiken als een gids voor alle feesten en netwerkevenementen tijdens MWC'15. Enjoy MWC is de 1e en enige app die bezoekers een compleet en duidelijk overzicht geeft van alle parties en events rondom MWC’15.

Danny Frietman, één van de initiatoren van Enjoy MWC en oprichter van het Dutch Mobile Networking Event (DMNE): "Met deze app kunnen deelnemers van Mobile World Congress gemakkelijk feesten en netwerkevenementen vinden. Ze krijgen een up-to-date overzicht van alle MWC parties en events, locaties en details. Ze krijgen in de app een volledige feed van activiteiten te zien van deze feesten en events: updates, kortingen, foto's en wie er deelnemen. Daarnaast kunnen bedrijven via deze app hun eigen feest of netwerkevent extra onder de aandacht brengen."

Gebruikers van de app kunnen een persoonlijke agenda creëren op basis van de feesten en de gebeurtenissen die ze willen bijwonen. Zo kunnen ze hun eigen partyagenda maken.
Deelnemers kunnen bovendien inchecken bij lokale plaatsen rechtstreeks via de app (bijvoorbeeld bars, restaurants, vliegvelden. Ze kunnen ook de competitie aangaan met andere MWC gebruikers enpunten en badges verdienen door in te checken bij zoveel mogelijk feesten en evenementen.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/id956598959

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.doubledutch.enjoymwc

Terug naar nieuws overzicht