Aandeelhouders akkoord met overname Crimsonwing door KPMG
04-02-2015

Aandeelhouders akkoord met overname Crimsonwing door KPMG

KPMG maakt bekend overeenstemming te hebben bereikt met de aandeelhouders van de internationale IT-dienstverlener Crimsonwing over de overname van deze van oorsprong Britse onderneming. Crimsonwing is genoteerd aan de Maltezer beurs en is gespecialiseerd in Microsoft-oplossingen op het gebied ERP, CRM en e-commerce.

Met het akkoord van de aandeelhouders ontstaat de nieuwe onderneming KPMG Crimsonwing, een joint venture van de KPMG-praktijken in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Malta. Crimsonwing’s oprichter David Walsh gaat leiding geven aan het samenwerkingsverband, waarin de huidige Microsoft Dynamics-teams van KPMG in het Verenigd Koninkrijk en Nederland en de huidige werknemers van Crimsonwing werkzaam zullen zijn. De nieuwe onderneming telt bijna 400 werknemers, die vanuit kantoren in Hilversum, Londen en Marsa (Malta) opereren.

Microsoft Dynamics, Magento en Intershop
Crimsonwing is in 1996 opgericht en is een dienstverleners die zich richt op volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen met de business software van Microsoft Dynamics. Daarnaast biedt de onderneming oplossingen voor e-commerce met behulp van de software van Magento en Intershop. In 2007 behaalde de onderneming de Microsoft Gold Partner status en werd de positie als dienstverlener van Microsoft Dynamics ERP- en CRM-oplossingen met twee overnames verder vergroot. In januari 2008 werd Crimsonwing opgenomen op de Malta Stock Exchange

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP, CRM