Improved-IT wordt Nlyte DCIM partner
29-01-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Improved-IT wordt Nlyte DCIM partner

Nlyte Software, een softwareleverancier met een sterke focus op beheer en optimaliseren van datacenters, heeft Improved-IT benoemd tot DCIM Elite Reseller in Nederland. Improved IT richt zich op de enterprise-markt en gaat het Nlyte datacenter infrastructure management (DCIM) platform bij dit segment klanten introduceren. Improved IT levert best of breed innovatieve technologieën in de segmenten IT Security, netwerk infrastructuur en data centers.

“We hebben gekozen voor Nlyte omdat dit bedrijf een lange geschiedenis heeft in de DCIM- markt, en zij als enige speler binnen het leaders quadrant van marktonderzoeksbureau Gartner een volledige focus hebben op het ontwikkelen van DCIM software. Hun tool is ontwikkeld door voormalig datacenter managers vóór datacenter managers”, aldus Nils ´t Hart (foto), sales director van Improved IT. “Dit zie je terug in de gebruiksvriendelijkheid en features binnen de software. Niet voor niets vertrouwen bedrijven als Computacenter, Amadeus, VISA, ticketmaster, Honeywell, DHL, Lloyds Bank, & Belgacom op Nlyte."

Assets

´t Hart vervolgt: “De Nlyte software geeft volledig inzicht in de staat van het datacenter en alle IT assets. Van volledige visualisatie tot aan capaciteitsplanning en ´what-if´-scenario´s. Maar denk ook aan diverse rapportages, trending / forecasting van groei, workflow-processen en integratie met ITSM & BMS systemen. De datacenter infrastructuur management oplossing van Nlyte realiseert significante besparingen met een zeer snelle return on investment (ROI).

Als Elite Nlyte Reseller biedt Improved-IT haar klanten lokale ondersteuning.´t Hart: “Datacenter managers, IT-Managers, CIO’s en facility managers krijgen met de Nlyte DCIM tool een complete datacenter infrastucture management oplossing die de gebruiker(s) de controle over het data center weer terug in handen geeft.

“We zijn bijzonder verheugd de Nederlandse markt te betreden met Improved IT. We zien een groeiende vraag naar de Nlyte DCIM oplossingen, onder meer in Nederland”, zegt Mike Baker, Vice President EMEA. “Improved IT is een belangrijke aanwinst voor ons internationale kanaal, ze hebben veel kennis van de DCIM markt en de datacenter vraagstukken die vandaag de dag spelen. Dankzij dit partnership kunnen we de vruchten plukken van de groeiende vraag naar Nlyte DCIM software en de beste support en services bieden op regionaal niveau.”

Workshop DCIM

Improved-IT en Nlyte organiseren op 25 februari een DCIM lunch workshop in Hoofddorp. Tijdens deze gratis toegankelijke educatieve sessie kunnen Data Center Managers, IT-Managers, CIO’s, Facility Managers & IT-beslissers kennis maken met de toegevoegde waarde van DCIM voor hun organisatie. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: [email protected]

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters