Misco Solutions

 

Misco Solutions is een internationaal gevestigde leverancier van ICT-diensten en -oplossingen. Vanuit onze hoofdvestiging in Utrecht en onze logistieke locatie in Bodegraven leveren wij al meer dan 35 jaar hoogwaardige dienstverlening en producten aan zowel bedrijven als overheidsinstellingen. In Nederland maken wij naast Misco en Inmac WStore deel uit van de EMEA Technology Group van Systemax Inc., een beursgenoteerde Fortune 1000 onderneming met wereldwijd meer dan 5000 werknemers en een omzet van ruim 3 miljard dollar. Systemax behoort hiermee onbetwist al vele jaren tot de top in de categorie Solution Providers.

Missie

Wij leveren flexibele ICT-infrastructuren op basis van innovatieve en bewezen technologieën. Hiermee kunnen onze klanten maximaal rendement uit hun ICT-infrastructuur halen. Wij bouwen en onderhouden succesvol langdurige relaties met onze klanten door de juiste mix van producten en diensten en een pro-actieve instelling. Onze oplossingen waarborgen de continuïteit van uw organisatie en zorgen dat u uw investeringen op ICT-gebied optimaal benut.

Dienstverlener van het Rijk

Misco Solutions is dé ICT-dienstverlener van de Rijksoverheid. Wij ontwikkelen ook op maat gemaakte proposities voor zowel centrale en decentrale overheid als onderwijsinstellingen en gezondheidszorg. Door jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en expertise om de ICT-infrastructuur van overheidsinstellingen efficiënt en optimaal in te richten.

Kwaliteit en milieu volgens strenge normen

Onze organisatie is ISO9001:2008 gecertificeerd, waardoor wij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening garanderen. Daarnaast bieden wij een hoog ISO27001 gecertificeerd beveiligingsniveau en is ons Service Management systeem conform ISO20000 standaarden ingericht. Een extern bureau evalueert periodiek onze ISO certificeringen voor een externe waarborging van onze standaarden.

Wij benaderen de levering en het beheer van de ICT-infrastructuur op een milieuvriendelijke wijze. Misco Solutions kent als ICT-dienstverlener (en niet-producent) een ISO14001 gebaseerd milieu-managementsysteem om de milieubelasting te beheren en terug te dringen in alle lifecycle fasen (ontwerp, gebruik, levensduur verlenging, hergebruik/refurbishment en recycling). Ons beleid garandeert u een zorgvuldige verwijdering en hergebruik van ICT-producten. Misco Solutions werkt volgens de modernste methoden en hanteert de strengste normen op dit gebied.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Door voor Misco Solutions te kiezen maakt u een verantwoorde keuze. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op klanten, werknemers, leveranciers en het milieu serieus. MVO is een integraal onderdeel binnen de strategie, systemen, werkwijze en processen van onze organisatie. Uitgangspunt voor ons beleid is de ISO26000 richtlijn voor Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Organisaties. Onze aansluiting bij FIRA zorgt voor een externe en onafhankelijke toetsing op dit gebied.

Voor meer informatie: www.miscosolutions.nl