Salesforce World Tour doet Amsterdam RAI aan in maart 2015

20-01-2015 | door: Witold Kepinski

Salesforce World Tour doet Amsterdam RAI aan in maart 2015

Op 26 maart a.s. vindt in de RAI in Amsterdam wederom het grootste business innovatie-evenement van Nederland plaats: de Salesforce World Tour. Dit jaar worden zo'n 2800 bezoekers verwacht.

Organisaties moeten sneller dan ooit kunnen veranderen om te kunnen blijven anticiperen en inspelen op de behoeftes van de klant, de partner, patiënt of de burger. Nu steeds meer mensen massaal en 24 uur per dag online zijn, moeten organisaties structureel transformeren in werkelijk vraaggestuurde organisaties. Tijdens de Salesforce World Tour wordt in diverse tracks en presentaties ingegaan op de mogelijkheden om door middel van business innovatie deze omslag te maken.

Mobiel, social en open in de cloud
De bezoekers van Salesforce World Tour kunnen naast de de keynotes kiezen uit een reeks breakout sessies met inspirerende klantverhalen en live demos, plus een Cloud Expo met meer dan 30 Cloud-specialisten. Afgelopen jaar bezochten ruim 2000 mensen het evenement, dit jaar zullen dat er naar verwachting 2800 zijn.

Parker Harris keynote
De Keynote in de ochtend wordt verzorgd door Parker Harris (foto), samen met Marc Benioff vijftien jaar geleden een van de oprichters van Salesforce. Hij zal samen met een aantal klanten van Salesforce laten zien waar klantgerichtheid toe kan leiden.

De bezoekers zullen onder meer zien hoe organisaties de ontwikkeling en het uitrollen van nieuwe bedrijfskritische apps drastisch kunnen versnellen. Bedrijfsprocessen worden verplaatst naar apps die direct mobiel en via alle social kanalen bereikbaar zijn. Daarbij is het platform open, wat betekent dat het ook externe ontwikkelaars in staat stelt om apps te ontwikkelen die perfect aansluiten op de wensen, behoeften en eisen van hun klanten.
Dit innovatiemodel krijgt vorm in de AppExchange, een marktplaats van business apps waar inmiddels meer dan 2000 apps verkrijgbaar zijn.

Hackathon
Naast het reguliere zakelijke programma zal speciaal voor ontwikkelaars een speciale DevZone worden ingericht en een Hackthon plaatsvinden. Ook zal de nieuwe Analytics Cloud voor het eerst in Nederland gedemonstreerd worden.

Het programma van donderdag 26 maart:
08:00 - 10:00 Registratie & Cloud Expo
08:30 - 09:10 Breakout sessies
10:00 - 12:00 Keynotes van onder meer Parker Harris
12:00 - 13:00 Lunch in Cloud Expo
12:00 - 18:00 Cloud Expo
13:00 - 16:45 Breakout sessies

Via deze link meldt u zich kosteloos aan voor Salesforce World Tour Amsterdam.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud