Samsung en Makro promoten Smart Signage TV
13-01-2015 | door: Pieter Werner

Samsung en Makro promoten Smart Signage TV

In samenwerking met groothandel Makro brengt Samsung zijn Smart Signage TV onder de aandacht bij ondernemers. Onder andere horecagelegenheden en hotels kunnen deze slimme schermen inzetten voor het vergroten van de merkbeleving, het verhogen van hun omzet en het verbeteren van efficiëntie. De Smart Signage TV rekent af met de hoge instap voor met name kleine ondernemingen om naar een digital signage-systeem over te stappen. De signage-oplossing staat centraal bij de Makro-stand tijdens de horecavakbeurs Horecava en krijgt een prominente plek in alle Nederlandse vestigingen van Makro.

De samenwerking tussen Samsung en Makro start met een gezamenlijke actie op de Horecava, een belangrijke beurs voor professionals in de horeca. Het evenement vindt van 12 tot en met 15 januari a.s. plaats in de Amsterdam RAI. Behalve op deze beurs en in de Makro-vestigingen komt er veel informatie over Samsung Smart Signage TV beschikbaar via de website van Makro.

De beste plek voor een kennismaking met Samsung Smart Signage TV’s is de horecalounge van Makro. In een informele setting word je voorgelicht door deskundige verkoopadviseurs. Deze lounges zijn te vinden in de Makro-vestigingen in Amsterdam, Best, Duiven, Groningen, Hengelo, Nuth en Vianen. Later presenteert Samsung zijn slimme beeldschermen ook in de overige negen Nederlandse vestigingen van de groothandel.

Smart Signage TV

Rommelige krijtborden met de daghap of plakkerige flyers met de aanbieding van de week, met Smart Signage TV behoren ze tot het verleden. Content tover je in een handomdraai op het professionele beeldscherm, of het nu gaat om algemene informatie, specifieke aanbiedingen, menukaarten, afbeeldingen, TV of video.

Het slimme scherm van de Smart Signage TV is splitsbaar en de getoonde teksten, optiemenu’s en beelden zijn eenvoudig in te stellen. Het geïntegreerde content management systeem werkt intuïtief via een Windows PC, maar ook vanaf een Android- of iOS-tablet. Ook kunnen aanpassingen via de MagicInfo app op de smartphone gedaan worden. Meer dan 200 sjablonen en afbeeldingen zijn beschikbaar om de content snel een professionele uitstraling te geven.

Terug naar nieuws overzicht