Redactie - 12 januari 2015

BPSolutions levert HP Converged Systems

ICT solutions provider BPSolutions maakt bekend met HP een samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten voor het leveren van HP Converged Systems infrastructuren. Het samenwerkingscontract is ondertekend door Mark de Groot, Algemeen Directeur BPSolutions, en Gino D’Ippolito, Country Manager Servers Hewlett-Packard.

HP Converged Systems is een geoptimaliseerde integratie oplossing, waarin server, storage, netwerk en andere benodigde componenten worden samengebracht onder de beheerlaag genaamd HP OneView. De oplossing is onder andere gericht op virtualisatie, private cloud en Big Data.

Integratie met Windows en VMware
“Met het toevoegen van oplossingen die gebaseerd zijn op HP Converged Systems aan ons infrastructuur portfolio zijn we in staat om verdergaande integratie met Windows- en VMware gebaseerde omgevingen voor onze klanten te realiseren waarmee zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en de kosten kunnen verlagen”, aldus Mark de Groot.

Gino D’Ippolito vult aan: “BPSolutions is een partner die oplossingen verkoopt op basis van duidelijke toegevoegde waarde voor haar klanten en heeft daarnaast langdurige samenwerkingsverbanden met ERP leveranciers waaronder SAP. Hiermee is BPSolutions een waardevolle toevoeging aan het partnerlandschap van HP.”