Tectrade en NetApp nemen storage strategie onder de loep

Tectrade en NetApp nemen storage strategie onder de loep

22-12-2014 | door: Pieter Werner

Tectrade en NetApp nemen storage strategie onder de loep

Bedrijfsdata is van levensbelang voor organisaties. Keuzes voor storagesystemen zijn dan ook strategisch en per definitie voor de langere termijn. Tectrade en NetApp hebben daarom de handen ineen geslagen om de kosten ten aanzien van de storage strategie scherp te stellen.

In mei 2014 hebben IBM en NetApp hun jarenlange samenwerking op het gebied van Unified storage oplossingen beëindigd. Daarnaast heeft NetApp dit jaar haar Clustered Data Ontap release geïntroduceerd. Voor veel bestaande IBM en NetApp storage gebruikers betekent dit dat er enorme kansen zijn om de storage infrastructuur te moderniseren, cloud ready en software defined te maken, terwijl bestaande investeringen in IBM en NetApp technologie kunnen worden beschermd.

Tectrade ondersteunt middelgrote en grote storage gebruikers in het maken van de juiste keuze op het gebied van hun korte en lange termijn storage strategie. Indien nodig zal een soepele overstap naar NetApp FAS met Clustered Data Ontap of een combinatie met bestaande infrastructuur mogelijk worden gemaakt. Dit gebeurt door het Tectrade NetApp-team, dat bestaat uit experts in data- en infrastructuurmanagement, die al jarenlang organisaties helpen om bedrijfskritische data te beheren, te beschermen en te optimaliseren. Zo helpt Tectrade organisaties met het aanscherpen van het risicomanagement, het snijden in de storage kosten en het op het scherpst van de snede managen van de toenemende hoeveelheid waardevolle data.

Ronald van Heek, CCO van Tectrade duidt de kansen voor de gebruikers: “Met NetApp storage oplossingen en het baanbrekende Clustered Data Ontap, stellen we organisaties in staat om verregaande kostenbesparingen, vereenvoudiging van beheer, verbetering van performance en beschikbaarheid te realiseren. Tectrade is al jaren gespecialiseerd in NetApp technologie en meerdere malen uitgeroepen tot Nseries Partner van het jaar. We hebben een team van ervaren specialisten, die bij enkele van de meest data intensieve omgevingen, in omvang variërend van Terabytes tot Petabytes en meerdere data center vestigingen over Europa, de meest complexe oplossingen hebben geïmplementeerd en pijnloos gemigreerd van bestaand naar een nieuwe toekomstvaste storage infrastructuur. Deze concrete klant ervaringen delen we graag, samen met specialisten van NetApp, tijdens ons Tectrade NetApp Storage Seminar op 22 januari 2015 op de locatie Het Witte Huis te Loosdrecht”.

www.tectrade.nl/netapp

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage