Salesforce introduceert AppExchange Store Builder
16-12-2014 | door: Pieter Werner

Salesforce introduceert AppExchange Store Builder

Salesforce introduceert AppExchange Store Builder. Hiermee kan elk bedrijf snel en eenvoudig zijn eigen op maat gemaakt appwinkel creëren en inrichten. Meer dan 80 procent van de Fortune 500 bedrijven bouwt zakelijke apps die over het algemeen beschikbaar zijn via app stores voor consumenten. Bedrijven hebben echter andere behoeften waardoor deze stores niet altijd voldoen. Ze willen vaak gecentraliseerde ondersteuning voor multiple device platforms en de mogelijkheid om apps te beheren en deze rechtstreeks aan gebruikers te leveren. Ook willen ze in staat zijn de ‘branding’ aan te passen. Met de nieuwe AppExchange Store Builder kunnen bedrijven nu een appwinkel op maat creëren voor klanten, partners en medewerkers.?

“Elk bedrijf wordt een app-bedrijf, maar tot nu hadden organisaties niet de mogelijkheid om het beheer en de distributie van apps te centraliseren”, zegt Jim Sinai, senior director, AppExchange and platform bij Salesforce. “Met AppExchange Store Builder kan elk bedrijf voor zijn gebruikers snel een volledig op maat gemaakte storefront creëren.”

“De tijd die we ooit in een web browser stopten, investeren we nu in apps. Elk bedrijf is genoodzaakt bedrijfskritische apps te leveren”, zegt Pam Miller, research director bij IDC. “Met de AppExchange Store Builder stelt Salesforce bedrijven in staat klanten, partners en medewerkers een betrouwbare oplossing te bieden.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, apps