Apple en IBM lanceren eerste partij Enterprise iOS apps

11-12-2014

Apple en IBM lanceren eerste partij Enterprise iOS apps

In juli van dit jaar werd hun partnerschap aangekondigd, maar nu komt Apple en IBM met de uitrol van de eerste made-for-business applicaties voor iOS.

IBM MobileFirst voor iOS oplossingen ondersteunt cloudservices, en iPhone en iPad gebruikers kunnen  gebruik maken van de functies van IBM’s big data en analytics binnen de onderneming.

De applicaties zijn ontworpen voor specifieke sectoren zoals  banken, de detailhandel, verzekeringen, financiële diensten, telecommunicatie, luchtvaartmaatschappijen en zelfs de overheid.

Een aantal ondernemingen  hebben al aangekondigd hun steun te leveren voor de apps, waaronder: Citi, Air Canada, Sprint en Banorte.

"Dit is een grote stap voor de iPhone en iPad binnen ondernemingen, en we kunnen niet wachten om te zien hoe organisaties de nieuwe manieren van iOS-apparaten  te werk gaan." ,aldus Philip Schiller, Apple's Senior Vice President Worldwide Marketing. "Het zakenleven is mobiel geworden,  Apple en IBM brengen ’s werelds beste technologie met de slimste data en analytics samen om bedrijven te helpen herdefiniëren hoe werk het beste wordt gedaan . "

Deze suite van IBM MobileFirst voor iOS -apps is nu beschikbaar voor verschillende industrieën. Apps genaamd ‘Plan Flights’ en ‘Passenger +’ hebben betrekking tot reizen en transport . Plan Flight helpt werknemers van luchtvaartmaatschappijen om vluchtschema’s te bekijken, plannen voor bemanning inzien, problemen melden en houdt de uitgaven voor brandstof bij. Passagier + is meer klantgericht en zorgt er voor dat de cockpitbemanning speciale aanbiedingen en tickets voor herboeking kunnen beheren en bagage-informatie kunnen bijwerken.

Lees hier het volledige artikel.

 

Terug naar nieuws overzicht