Executive People introduceert Dutch IT Expert Panel
10-12-2014 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Executive People introduceert Dutch IT Expert Panel

Executive-People, hèt platform voor de IT-beslisser, kondigt de introductie aan van een het Dutch IT Expert Panel, waarin IT-experts hun business-collega’s van deskundig advies voorzien. Hiermee helpt Executive People in praktijk om de brug te slaan tussen business en IT. Executive People zal onder meer regelmatig verslag doen van onderzoek onder deze professionals.

Dat dit steeds belangrijker wordt bleek wel tijdens de afgelopen editie van Gartner Symposium/ITXpo in Barcelona. Volgens Gartner kunnen CIO’s die hun organisatie succesvol willen laten groeien met inzet van informatie technologie het best afzonderlijke business units als moderne startups beschouwen. Hierbij moet de IT-strategie van de organisatie ingericht worden in een ‘bi-modal’ IT-model. Om dit alles in goede banen te leiden is een Chief Digital Officer (CDO) nodig.

Maar wat betekent dit in praktijk? Business executives die hierover met vragen zitten kunnen die nu stellen aan het expert panel van Executive-People. De IT professionals die zitting hebben in dit panel denken vanuit hun specifieke ervaring en expertise graag mee over de strategische inzet van IT.

Bent u een professional in de IT en wilt u uw mening kenbaar maken over onder andere over de strategische inzet van IT en bent u bereid om vier keer per jaar deel te nemen aan een enquete, schrijf u dan in via het Inschrijfformulier 

De eerste 200 inschrijvingen maken kans op een iPad mini. De uitslag van de trekking hiervan zal op 18 december 2014 hier bekend worden gemaakt. 

De verloting onder de deelnemers t.b.v. de iPad Mini is geweest. De winnaar is geworden: Marcel Berg. Van harte Marcel!

/dutch-it-expert-panel-nieuws/520651/inschrijfformulier.html

Terug naar nieuws overzicht