Dutch Cloud

 

Dutch Cloud is Managed Cloud Provider, gespecialiseerd in 'Infrastructure as a Service' (IaaS). Wij combineren de voordelen van cloud computing met onze deskundigheid, kwaliteit, persoonlijk contact, transparantie en hoge mate van controle. Wij leveren volledig afgeschermde private 'clouds' en nemen de end-to-end verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw totale cloud-infrastructuur. Hierdoor bent u gegarandeerd van betrouwbare infrastructuur met optimale beschikbaarheid en maximale controle. Dutch Cloud is ISO-27001:2013 gecertificeerd en is gevestigd in Hilversum.

Naast onze hoge kwaliteit en flexibiliteit is transparantie het belangrijkste kenmerk van Dutch Cloud en onze dienstverlening.

Wij bieden u maximale invloed op de wijze van levering en het beheer van uw 'clouds'. Daarnaast zijn onze omgevingen audit-ready voor onder meer, ISO27001, NEN7510 certificering of het verkrijgen van een ISAE3402-of SSAE16-verklaring (SAS70). Bovendien betaalt u alleen voor het daadwerkelijk gebruik en bieden wij u maximale flexibiliteit in contractduur en mogelijkheden.

De specialisten van Dutch Cloud

Dutch Cloud biedt organisaties de mogelijkheid om optimaal te profiteren van de voordelen van onze clouddiensten. Onze medewerkers, met ieder hun eigen expertise, hebben (jarenlange) technische kennis en ervaring. Dutch Cloud wordt vaak ingezet als uitbreiding van de bestaande ICT-afdeling. Uiteraard zijn wij betrokken en kunt u rekenen op persoonlijk contact over het beheer en onderhoud van uw cloud-infrastructuur. U kunt zich dan concentreren op uw bedrijfskritische applicaties en bedrijfsprocessen.

Meer informatie over Dutch Cloud: http://www.dutchcloud.com