Wouter Hoeffnagel - 18 november 2014

SUSE steunt SAP Startup Focus

SUSE kondigt aan SAP Startup Focus te ondersteunen. SAP Startup Focus is een wereldwijd programma om start-ups in de markt voor big data, voorspellende en real-time analytics te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe applicaties die gebruik maken van het SAP HANA platform.

Kwalificerende start-ups krijgen via SAP Startup Focus de beschikking over een developer versie van SAP HANA op SUSE Linux Enterprise Server, die als een downloadbare virtuele machine zes maanden lang gratis beschikbaar wordt gesteld. Hiermee willen SAP en SUSE de omarmen van SAP HANA vergroten en start-ups de mogelijkheid bieden oplossingen sneller te evalueren en sneller prototypes te ontwikkelen. De gratis virtuele machine is beschikbaar via de SAP HANA Marketplace.

Start-ups kunnen daarnaast gratis training afnemen via SUSE’s Certified Linux Administrator (CLA) Academy. Deze training kost normaal 2,375 dollar. Ook kunnen start-ups pre-sales digitale ondersteuning krijgen en lid worden van het SUSE’s partnerprogramma.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024