Witold Kepinski - 04 november 2014

PQR wordt KEMPCenter Partner in Nederland

KEMP Technologies heeft PQR tot enige KEMPCenter Partner, de hoogste resellerstatus, in Nederland benoemd. De uitbreiding maakt deel uit van KEMP’s investeringen in de Benelux, die nodig zijn om aan de stijgende vraag naar load balancers en Application Delivery Controllers (ADCs) te voldoen. 

PQR adviseert over ‘Tomorrow’s Workspace’ en ‘Tomorrow’s Datacenter’ en voorziet haar klanten van innovatieve ICT-oplossingen. Het bedrijf is een van Nederlands snelst groeiende specialisten in het leveren van onsite en op cloud gebaseerde ICT-infrastructuren aan middelgrote organisaties. De focus ligt hierbij op een veilige en beheerbare beschikbaarheid van data, applicaties en work spaces, met een geoptimaliseerde gebruikerservaring. 

“Load balancing en application delivery zijn voor professionele ICT-infrastructuren en internetgebaseerde applicaties bepalend om hoge prestaties en beschikbaarheid én een geoptimaliseerde gebruikerservaring te leveren,” aldus Bas ter Heurne, sales manager PQR. “KEMP biedt load balancers en ADC-oplossingen voor fysieke en virtuele netwerken en voor hybride of volledige cloudoplossingen, die niet alleen veel features hebben, maar ook kosteneffectief zijn. KEMP levert veruit de beste prijs/prestatie voor onze kleine en middelgrote klanten en door KEMPCenter Partner te worden kunnen wij deze oplossingen beter verkopen en KEMP’s positie op de Nederlandse markt verstevigen.”

PQR enige KEMPCenter Partner in Nederland
Als KEMPCenter Partner profiteert PQR van een groot aantal extra voordelen, variërend van high level toegang tot KEMP-ingenieurs en technische bronnen, tot marketing en sales programma’s. “De benoeming van PQR tot enige KEMPCenter Partner in Nederland weerspiegelt het hoge kennisniveau en de ervaring in fysieke en virtuele omgevingen, de sterke relaties met Citrix, Microsoft en VMware en de sterke commitment aan pre- en postsales support voor klanten,” zegt Marco de Graaff, channel manager Benelux bij KEMP Technologies. “De omzet van KEMP in EMEA groeide het afgelopen jaar 55 procent en PQR zal samen met onze andere channel partners in de Benelux regio een belangrijke rol spelen bij het behalen van onze ambitieuze expansiedoelstellingen.”

In Nederland heeft KEMP ongeveer 80 resellers, 20 geautoriseerde resellers en twee distributeurs, Exertis Go-Connect en Zycko. Naast een aantal hardware appliances, levert KEMP steeds meer Virtual LoadMasters (VLMs) voor VMware en Hyper-V, terwijl het ook cloudplatforms ondersteunt, waaronder Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS). KEMP heeft ook onlangs het Condor platform geïntroduceerd. Dit is een platform dat organisaties, managed hosting en cloudservice-providers de mogelijkheid geeft om echte multi-tenant application delivery en een koppeling van gevirtualiseerde netwerkfuncties (Network Functions Virtualisation - NFV) aan te bieden. Condor geeft eindgebruikers de mogelijkheid te profiteren van een ADC-oplossing en daarmee van optimale hoge beschikbaarheid  in een software defined datacenter.

“Wij zien software defined ‘alles’ en NFV als een belangrijke trend met groeiende mogelijkheden voor PQR,” voegt Bas ter Heurne (foto) toe. “KEMP investeert zwaar in R&D en heeft een duidelijke strategie en de wendbaarheid om uitmuntende load balancing voor alle soorten omgevingen te leveren.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024