Nieuwe leden bij Nederland ICT
31-10-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nieuwe leden bij Nederland ICT

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen, zo meldt de belangenorganisatie voor de IT-business. De nieuwe leden zijn:

1001 ICT Diensten (Zoetermeer)
1001 ICT Diensten is een pure ICT-dienstverlener en richt zich op continuïteit van o.a. internetverbinding, computers, servers, backups en het ontwikkelen van websites, mobiele en desktop applicaties en meer. De organisatie heeft haar focus op het MKB maar heeft haar specialisme in laboratoria en medische onderzoeksbureaus. 
www.1001ict.nl

Blue10 B.V. (MAaasland)
Blue10 biedt softwareoplossingen voor het digitaliseren en beheersen van verschillende documentstromen in organisaties. Zij zijn gespecialiseerd in het digitaal verwerken van inkoopfacturen. 
www.blue-10.nl

Centric Netherlands B.V. (Gouda)
Centric biedt software solutions IT outsouring, BPO en staffing services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT & administratieve dienstverlening zorgt Centric ervoor de klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. 
www.centric.eu

GMT Europe B.V. (Diemen)
GMT ontwikkelt, implementeert en onderhoudt al meer dan 25 jaar branche specifieke software pakketten voor de afval- en milieubranche. 
www.gmt.nl

GuardData BV (Rijswijk)
GuardData is een specialist in data analyse, advies, ontwerp en implementatie van Back-up en archief oplossingen. GuardData ondersteunt organisaties bij de optimalisatie van het back-up en archiving proces op zowel facilitair als infrastructureel vlak.
www.guarddata.com

H&R Automatisering (Utrecht)
H&R Automatisering is een full service ICT-bedrijf; het bedienen van marktpartijen die niet beschikken over alle expertise benodigd voor het selecteren van de voor hen meest geschikte IT-apparatuur, denk daarbij aan hardware, software, cloud diensten, het verwerven, installeren en implementeren daarvan, het probleemloos gaande houden en het waar nodig snel en deskundig oplossen van storingen en defecten. 
www.hr-automatisering.nl

Inphos IT Group BV (Eindhoven)
Inphos is een totaal ICT dienstverlener voor MKB ondernemers. Zij leveren een breed scala aan producten en diensten, waaronder hosting, ICT solutions, netwerk solutions, telecom en clouddiensten. 
www.inphos.nl

Lay3rs 3dprinting (Eindhoven)
Lay3rs richt zich op de verkoop van 3d printers, software en services aan consumenten en zakelijke markt. Lay3rs 3dprinting is binnen 3d printing gespecialiseerd in onderwijs, product ontwikkeling en architecten branche. 
www.lay3rs.nl

On-d-mand BV (DIiemen)
On-d-mand verkoopt de door haar ontwikkelde web applicaties. Met de Menu card generator zijn door dranken distributeurs en brouwerijen al voor meer dan 15.000 Nederlandse en buitenlandse horeca menu- en drankenkaarten gemaakt. Van een vrijdagmiddagborrel tot congres voor duizenden personen, je verzorgt het met de Hospitality event software van On-d-mand. Meer dan 800 events gingen u reeds voor. 
www.on-d-mand.com  

Procam BV (Amersfoort)
Procam is dé specialist op het gebied van werving, begeleiding en training van jong hoogopgeleid IT-Talent. Procam ontwikkelt een 2-jarig talentenprogramma op maat voor zowel kleine als grote IT-organisaties in Nederland. Na 2 jaar gaan de jonge, reeds ervaren, IT’ers bij de opdrachtgever in dienst. 
www.procam.nl

Synergy Online BV (Bussum)
Synergy Online is leverancier/ontwikkelaar van e-Matcher, het complete uitzendbureau op de desktop. Een webapplicatie die alle denkbare uitzendprocessen omvat en efficiënt afhandelt. Dit verdubbelt salestijd en maakt een backoffice bijna overbodig. 
www.e-matcher.com 

TCC The Computer Company bv (Maastricht)
The Computer Company is een allround ICT-dienstverlener die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. TCC is gespecialiseerd in On-premise solutions, cloud solutions, VOIP solutions en exact software solutions. 
www.thecomputercompany.nl

Wanzo (Europe) B.V. (Rotterdam) 

Wanzo (Europe) BV is een startende dochteronderneming van het Chinese bedrijf Shandong Wanzo Software Technology Co., Ltd; Wanzo Europe richt zich op het ontwikkelen en leveren van een ICT-totaalpakket; software, data en security services. 
www.wanzo-europe.com

Terug naar nieuws overzicht