Vorwerk kiest Cognizant voor diverse IT-diensten
27-10-2014

Vorwerk kiest Cognizant voor diverse IT-diensten

Direct sales specialist optimaliseert zijn IT-investeringen en implementeert een flexibele gestandaardiseerde IT-omgeving 
Cognizant is door de Vorwerk Group gekozen om de IT-infrastructuur om te vormen en applicatiediensten te leveren. Vorwerk wil hiermee flexibeler worden en zijn kwaliteit van dienstverlening verder verbeteren. Dankzij deze aanpassingen kan Vorwerk zijn IT-omgeving standaardiseren en centraliseren en tegelijkertijd kosten besparen.

Als onderdeel van de zesjarige overeenkomst, zal Cognizant, Vorwerk voorzien van een geïntegreerde service management, data center, netwerk en applicatiemanagement service. Daarnaast zal Cognizant ook de end-user computing services en field services leveren en  beheren zij de nieuwe service desk, voor het verstrekken van hulp aan Vorwerk's werknemers in verschillende talen.

De nieuwe services desk zal een centraal aanspreekpunt worden voor het bedrijf,  met assisterend personeel in het Duits, Italiaans, Frans, Engels, Spaans, Portugees, Tsjechisch en Pools.

Door de samenwerking met Cognizant , kan Vorwerk sterker en efficiënter op de kerncompetenties concentreren. De toegenomen centralisatie zal ook de IT-groep transparanter maken, waardoor Vorwerk proactief kan monitoren, beheren en de  IT-infrastructuur verder kan verbeteren.

Over Cognizant
Cognizant (NASDAQ: CTSH) is een vooraanstaande dienstverlener in informatietechnologie, consultancy en business process outsourcing-services. Cognizant werkt in nauw partnerschap met 's werelds grootste organisaties om hun concurrentiepositie te versterken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Teaneck, New Jersey (Verenigde Staten). Cognizant combineert een passie voor klanttevredenheid, technologische innovatie en diepgaande industrie- en bedrijfsproceskennis met een wereldwijd samenwerkend personeelsbestand. Cognizant heeft  wereldwijd meer dan 75 delivery centers en ongeveer 187.400 werknemers (per 30 juni, 2014). Cognizant heeft een NASDAQ-100 en S&P 500-notering en is verder genoteerd in de Forbes Global 2000 en Fortune 500. De organisatie behoort hiermee tot de best presterende en snelst groeiende bedrijven in de wereld.

Over Vorwerk
The Vorwerk & Co. KG familiebedrijf werd opgericht in 1883. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wuppertal , Duitsland. Aan het hoofd van het bedrijf, staan de managerpartners: Walter Muyres , Reiner Strecker en Frank van Oers. Vorwerk 's core business is de wereldwijde directe verkoop van hoogwaardige producten (Kobold stofzuigers, Thermomix keukenapparatuur en Lux Asia Pacific producten) en cosmetica (JAFRA Cosmetics).

De familie Vorwerk bezit ook de AKF bank, Vorwerk Carpets, en de zusterorganisatie Hectas Groep. Vorwerk heeft wereldwijd meer dan 622.000 werknemers, waarvan 610.000 als onafhankelijke adviseurs. Vorwerk genereert een groepsomzet van 2,6 miljard(2013) en is actief in meer dan 70 landen.

Volledig Engelstalig persbericht

Terug naar nieuws overzicht