Konica Minolta, heeft een ‘Global Leasing Framework Agreement’ ondertekend met De Lage Landen (DLL
21-10-2014 | door: Witold Kepinski

Konica Minolta, heeft een ‘Global Leasing Framework Agreement’ ondertekend met De Lage Landen (DLL

Konica Minolta, heeft een ‘Global Leasing Framework Agreement’ ondertekend met De Lage Landen (DLL). DLL is een wereldwijde specialist op het gebied van leasing en financiële oplossingen en volledig dochter van de Rabobank Groep.

Met de nieuwe overeenkomst breiden beide bedrijven de mogelijkheden uit voor het wereldwijd ‘leasen’ van printsystemen. Voor GMA-klanten betekent dit dat ze nu in 26 landen in Amerika, Europa en Azië-Pacific gebruik kunnen maken van de diensten en producten van Konica Minolta en DLL. Dankzij de nieuwe overeenkomst verwacht Konica Minolta het komende half jaar verder te groeien.

Konica Minolta levert Optimized Print Services (OPS) en diensten op het gebied van beeldverwerking in meer dan 150 landen. “Om verdere groei voor onze GMA-klanten mogelijk te maken breiden we de contracten en uitvoering van onze OPS-diensten snel uit”, aldus Ruud van Soest, manager Marketing Business Development bij Konica Minolta. “Voor deze klanten zijn concurrerende, financiële oplossingen voor printsystemen en daaraan gerelateerde diensten met een wereldwijd consistent leaseprogramma erg belangrijk. Samen met DLL kunnen we klanten dit bieden.”

Terug naar nieuws overzicht