Witold Kepinski - 15 oktober 2014

Salesforce Salesforce1 Lightning helpt developers bij snelle ontwikkeling van mobiele apps

Salesforce introduceert Salesforce1 Lightning, een selle manier om mobiele apps te bouwen. Met Salesforce1 Lightning, de volgende generatie van het Salesforce1 Platform, en het Lightning Component Framework, bouwen gebruiklers de mobiele apps die elk bedrijf nodig heeft.

Ontwikkelaars en zakelijke gebruikers kunnen op mobiele apparaten afgestemde apps bouwen, ongeacht de grootte of vorm van de schermen van die apparaten - desktops, laptops, tablets, phablets, smartphones en wearables. De nieuwe Lightning user interface (UI) levert een gebruikerservaring voor elke Salesforce app en is geoptimaliseerd voor iedere schermgrootte en -vorm, aldus Salesforce.

Voortbouwend op lancering van het Salesforce1 Platform, luidt Lightning een nieuw tijdperk in van Platform as a Service (PaaS), aldus Salesforce.com Met Lightning biedt Salesforce een nieuwe gebruikersinterface voor elke Salesforce app, geoptimaliseerd voor elk apparaat. Zakelijke gebruikers en ontwikkelaars kunnen snel apps bouwen via een op maat gemaakte user interface (UI) voor ieder type apparaat, ongeacht de vorm of grootte van het scherm.

WK

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024