Wouter Hoeffnagel - 03 oktober 2014

De ZorgSpecialist kiest voor zorgoplossing van Centric

Centric gaat Key2Zorg implementeren bij thuiszorgorganisatie De ZorgSpecialist uit Santpoort. Key2Zorg is het backofficesysteem van Centric voor de thuiszorg. Ook de intuïtieve portalen voor de zorgprofessionals en cliënten worden geïmplementeerd.

De Noord-Hollandse thuiszorgorganisatie gaat naar verwachting in januari live met het nieuwe systeem. Key2Zorg ondersteunt het hele zorgproces - van het elektronisch inlezen van de zorgtoewijzing en de facturering tot en met de aanlevering van de gegevens voor de salarisverwerking.

Continuïteit
Continuïteit was voor De ZorgSpecialist de belangrijkste reden voor Key2Zorg te kiezen. Met het oog op de komende decentralisatie heeft de thuiszorgorganisatie met name behoefte aan een leverancier die kan meegaan met de huidige dynamiek binnen de zorg.

Otto Korstenbroek, directeur van de ZorgSpecialist: “De mensen van Centric hebben op mij een zeer enthousiaste en professionele indruk gemaakt. Ik verheug mij dan ook op een mooie samenwerking en op het werken met de professionele en functioneel toepasbare software voor de (thuis)zorg.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024