Dutch Mobile Networking Event gaat samenwerken met Executive-People en Dutch IT-channel
01-10-2014
Deel dit artikel:

Dutch Mobile Networking Event gaat samenwerken met Executive-People en Dutch IT-channel

Het Dutch Mobile Networking Event (DMNE), het platform dat professionals uit de telecomindustrie samenbrengt, gaat een samenwerking aan met Executive-People en Dutch IT-channel. De partijen willen samen inspelen op de verschuiving van telecom richting de ICT-sector.

DMNE ziet telecom al enkele jaren steeds verder richting ICT verschuiven, wat vorig jaar tijdens het Mobile World Congress opnieuw werd bevestigd. Het is voor de organisatie dan ook een strategische keuze om met de platformen Executive-People en Dutch IT-channel de krachten te bundelen.

Voor Executive People en Dutch IT-channel komt deze samenwerking op een goed moment. De redacties van beide platformen volgen de ontwikkelingen rond mobiele communicatie en telecom op de voet. In toenemende mate maakt communicatie onderdeel uit van de strategie waar CIO's en andere beslissers bij betrokken zijn. Ook van hun leveranciers, de resellers, wordt verwacht dat ze telecom integreren in ICT-oplossingen. De overeenkomst voor deze samenwerking is ondertekend door de oprichters van het DMNE Caroline Spek en Danny Frietman en Rob de Kleijnen, directeur van Executive-People en Dutch IT-Channel.

Rustig werken of vergaderen

Door de samenwerking verbreedt het DMNE onder andere haar activiteiten op het Mobile World Congress , dat van 2 t/m 5 maart 2015 zal plaatsvinden in Barcelona. Naast het traditionele succesvolle netwerkevent wat in 2015 zal plaatsvinden op maandag 2 maart zal de DMNE de Nederlandse bezoekers een locatie bieden waar zij zich overdag kunnen terugtrekken van de beurs om in rust te kunnen werken of vergaderen.

Bezoekers kunnen op deze locatie ook inhoudelijke ronde tafels bijwonen. De ontwikkelingen tijdens het congres kunnen via de websites van Executive-People en Dutch IT-channel worden gevolgd via nieuws, interviews en video-updates.

Het is een wens van de DMNE om tijdens het Mobile World Congres 2016 een Holland Paviljoen te organiseren. De basis hiervoor is versterkt dankzij de samenwerking met Executive-People en Dutch IT-channel. Gesprekken met onder andere lokale overheden over dit project zijn op dit moment in volle gang.

Terug naar nieuws overzicht