Marco Witteveen wordt Managing Director bij Cegeka Nederland

24-09-2014 | door: Wouter Hoeffnagel

Marco Witteveen wordt Managing Director bij Cegeka Nederland

Marco Witteveen (54) gaat per 1 oktober aan de slag als Managing Director voor Cegeka Nederland. In die rol wordt hij samen met het huidige directieteam verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van een sterke marktpositie in de Nederlandse markt. Anton Vreugdenhil en Flip Goudsmit blijven cegeka-dsa leiden als directeur-bestuurders.

Het portfolio van Cegeka Nederland zal onder leiding van Marco Witteveen uitgebreid worden tot het volledige Cegeka-portfolio. Deze bestaat uit diensten op het vlak van applicaties, infrastructuur en professional services. Cegeka ziet in Nederland volop kansen om de komende tijd versneld te groeien op deze gebieden en heeft in juni 2014 een organisatievernieuwing aangekondigd om de groeiplannen te kunnen realiseren.

Managing director Technology en Operations
Tot voor kort werkte Marco Witteveen bij NIBC als managing director Technology en Operations (T&O), een rol waarin hij verantwoordelijk was voor ICT, de transactieverwerkende activiteiten, het managen van de projectenportefeuille van NIBC en informatiebeveiliging.

“Cegeka is een organisatie waar ik mijn kennis, energie en netwerk graag voor wil inzetten”, zegt Marco Witteveen. “Ik wil de relatie met bestaande en toekomstige klanten verder professionaliseren en ze als een ‘trusted advisor’ ondersteunen bij het nemen van hun IT-beslissingen. Cegeka heeft als familiebedrijf aandacht voor het bouwen van langetermijnrelaties. Er heerst een cultuur van ondernemerschap. Het opbouwen van grondige sectorkennis en het herinvesteren van de winst in innovatie ten behoeve van klanten staat voorop. Dat DNA heeft Cegeka geen windeieren gelegd. Gestage ‘double digit’ groei, zelfs in crisistijd, en winnaar van de Trends Gazelle Award 2014 als snelst groeiende grote bedrijf in België.”

Terug naar nieuws overzicht