Unicorn Systems opent een nieuw filiaal in Nederland

13-09-2014 | door: Witold Kepinski

Unicorn Systems opent een nieuw filiaal in Nederland

De Tsjechische IT-dienstverlener Unicorn Systems opent een nieuw filiaal in Arnhem. De plechtige opening van het kantoor vond plaats op 10 september 2014 en werd bijgewoond door Jaroslav Horák, Tsjechische ambassadeur in Nederland, samen met vertegenwoordigers van opdrachtgevers, de Nederlandse lokale overheid en Unicorn Systems executives.

Unicorn Systems heeft gewerkt aan een aantal grootschalige IT-projecten voor bedrijven die actief zijn in Nederland en in het bijzonder voor bedrijven die betrokken zijn in de energie-industrie. Haar grootste klanten zijn TenneT, BritNed, en APX-ENDEX. De verwachting is dat deze Nederlandse tak van Unicorn Systems uiteindelijk zal groeien tot ongeveer 30 senior ICT specialisten.

Naast zijn werk voor energie en nutsbedrijven, verwacht Unicorn Systems dat het Nederlandse kantoor ook worden betrokken bij het werk op IT-projecten voor banken en verzekeringsmaatschappijen.

Jan Konrád, International Services Director, Unicorn Systems: "Onze Nederlandse vestiging is slechts de eerste van dergelijke kantoren gepland door Unicorn Systems voor West-Europa. In de toekomst verwachten we ons netwerk van dergelijke vestigingen aanzienlijk uit te breiden."

WK

Terug naar nieuws overzicht