Macaw en ICM Opleidingen & Trainingen tekenen raamovereenkomst

11-09-2014 | door: Witold Kepinski

Macaw en ICM Opleidingen & Trainingen tekenen raamovereenkomst

IT-dienstverlener Macaw gaat een intensieve samenwerking aan met het opleidingsinstituut ICM Opleidingen & Trainingen. Macaw zal een deel van het IT-beheer overnemen en als preferred partner een rol spelen in toekomstige ICT-projecten.

ICM Opleidingen & Trainingen besloot een deel van het IT-beheer te outsourcen. Het opleidingsinstituut kiest voor een hybride model: de eerste- en tweedelijns beheeractiviteiten worden door de eigen IT-afdeling verzorgd, terwijl de specialisten van Macaw als flexibel vangnet dienen voor meer ingewikkelde issues op beheergebied. De ICT-dienstverlener zal de beheeractiviteiten grotendeels op afstand uitvoeren, maar indien nodig ook on-site bij ICM Opleidingen & Trainingen actief zijn. Macaw biedt daarmee de zekerheid dat de klant altijd kan beschikken over een betrouwbare infrastructuur.

Macaw en ICM Opleidingen & Trainingen gaan een raamovereenkomst voor onbepaalde tijd aan, die niet alleen voorziet in IT-beheer. Zo zal de dienstverlener als preferred partner ook nadrukkelijk een rol spelen als het gaat om het implementeren van toekomstige projecten, zoals het uitrollen en beheren van nieuwe applicaties.

“ICM Opleidingen & Trainingen zocht naar een partij die het opleidingsinstituut op het gebied van IT kon ontzorgen en die zelfstandig en proactief beheer doet, meedenkt en adviseert op het gebied van het inpassen van oplossingen die zijn doelstellingen mogelijk maken, nu en in de toekomst”, zegt William van der Pijl (foto), directeur Operations bij Macaw.

WK

Terug naar nieuws overzicht