Centralpoint wint aanbesteding bij de ISNV

11-09-2014 | door: Witold Kepinski

Centralpoint wint aanbesteding bij de ISNV

Centralpoint is op basis van de Europese aanbesteding, uitgeschreven door de Inkoopsamenwerking Noord Veluwe, geselecteerd  als één van drie contractpartners voor de levering van servers, PC desktops, thin clients, laptops, beeldschermen, tablets, en aanverwante artikelen. De andere twee contractpartners zijn officieel niet bekend gemaakt, maar bronnen melden dat het gaat om een grote reseller uit de Leidse regio en eentje uit regio Eindhoven.

De ISNV heeft gekozen voor een contractvorm, waarbij drie contractpartners in minicompetitie op nadere overeenkomsten dienen in te schrijven. In de ISNV participeren de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Putten, Nunspeet, Heerde, Hattem en Oldebroek. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De contractwaarde is niet nader gedefinieerd.

Ronald Ederveen, Directeur Centralpoint Business Solutions: “Met het winnen van deze aanbesteding tonen wij aan dat Centralpoint ook in de markt voor lokale overheid een interessante IT-hardware leverancier is. Vrijwel alle gemeenten in Nederland hebben, sinds de start van Centralpoint 13 jaar geleden, al meerdere keren zaken met ons gedaan. Doordat wij nu op aanbestedingen inschrijven en deze ook winnen, kan Centralpoint nu ook als officiële leverancier haar meerwaarde aantonen. Met ons unieke online assortiment van ruim 1.000.000 producten gekoppeld aan onze persoonlijke klantformule, helpen wij gemeenten bij de verwerving van hun IT-hardware. Wij zijn trots op de keuze van de ISNV om Centralpoint te selecteren als één van haar leveranciers voor IT-hardware. 

Terug naar nieuws overzicht