Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
05-09-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Dutch IT Society Event succesvol verlopen (video)

Het Dutch IT Society Event, dat woensdagmiddag 3 september voor het eerst werd gehouden bij kasteel Cammingha in Bunnik, is goed verlopen. Tijdens dit unieke netwerkevent, kwamen ruim 350 beslissers uit de gehele IT-branche samen om te netwerken. Het evenement werd georganiseerd door Dutch IT-channel en Executive-People en werd mede mogelijk gemaakt door Protinus IT en Computer Profile. Tijdens het evenement werden awards uitgereikt aan DHPA en SSC-ICT. Bekijk de video’s om een impressie te krijgen van het event.

 

Tijdens dit even kwam de Nederlandse IT-industrie samen om over ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op voortzetting van het succesvolle eerste halfjaar. CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers en distributeurs konden tijdens een culinaire beleving met elkaar in ongedwongen sfeer netwerken.

Tijdens het evenement werden twee awards uitgereikt, de Executive-People Award is door Rob de Kleijnen, directeur van Executive-People, uitgereikt aan Marion Karel, Hoofd Applicatiebeheer & Hoofd Beheer Infrastructuur, en Margreet Meijer, Interim Manager bij SSC-ICT. De rijksbrede organisatie ontvangt de award voor de succesvolle wijze waarop het de ICT-dienstverlening voor diverse ministeries verzorgt.

De Dutch IT-channel Award 2014 is uitgereikt aan de DHPA (Dutch Hosting Provider Association) en in ontvangst genomen door directeur Michiel Steltman. De DHPA is een goede ambassadeur en vertegenwoordiger van het groeiend aantal cloud- en hostingaanbieders in Nederland, aldus de redactie van Dutch IT-channel.

“De organisatie kijkt terug op een bijzonder geslaagde netwerkmiddag waarbij mensen in ongedwongen sfeer konden netwerken”, aldus Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel.

 

Heeft u weinig tijd? Bekijk dan de verkorte versie van deze video:

Terug naar video overzicht