Wouter Hoeffnagel - 29 augustus 2014

T-Mobile shops bestaan 10 jaar

Tien jaar geleden was de eerste T-Mobile Shop een feit. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren er 115 shops geopend waar jaarlijks miljoenen klanten komen voor persoonlijk advies. Dé reden om deze maand groots uit te pakken en zowel nieuwe als bestaande klanten in het zonnetje zetten. T-Mobile trakteert haar klanten daarom op onder andere hoge kortingen op abonnementen en accessoires. Ook worden klanten verrast met cadeaus.

In tien jaar tijd zijn de shops van T-Mobile uitgegroeid tot een winkelformule waar persoonlijk advies hoog in het vaandel staat. Klanten komen naar de winkels voor persoonlijk contact en om zich te laten adviseren over het beste aanbod. Naast de reguliere shops heeft T-Mobile de afgelopen jaren twee nieuwe concepten gelanceerd; Youngstore en Plusstore. De Youngstore richt zich op jongeren. Bij de Plusstore ligt de nadruk nog meer advies en service op maat. De Plusstore is ook beter uitgerust om ondernemers van dienst te zijn.

Aanbiedingen
Bestaande en nieuwe klanten worden in de jubileummaand september getrakteerd op aanbiedingen en kortingen. Elke week is er een spectaculair aanbod van 40% korting op de abonnementen 'Stel Samen' en 'Helder' in combinatie met de populaire smartphones. Hiernaast wordt er ook korting gegeven op accessoires en worden klanten verrast met give-a-ways, zoals selfie-shooters en telefoonhoesjes.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024