Sogeti weer beste werkgever
21-03-2011
Deel dit artikel:

Sogeti weer beste werkgever


Volgens het imago-onderzoek van het onafhankelijke onderzoeksbureau Intomart GfK is Sogeti opnieuw de beste werkgever van ons land. Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Telegraaf Media Nederland en Elsevier.

De resultaten van dit Intomart GfK onderzoek geven inzicht in het imago en de bekendheid van meer dan 150 bedrijven, ministeries en overheidsinstanties, uitgevoerd onder 600 ondernemers, directeuren en managers. De Corporate Image Barometer (CIB) geldt al jaren als het belangrijkste business-to-business imago-onderzoek in Nederland.

Sogeti is een snelle stijger in het onderzoek. Vorig jaar stond de ICT-dienstverlener uit Vianen op de 16 plaats. Ebbinge & Company neemt de tweede plaats voor haar rekening. De derde positie op de ranglijst van beste werkgevers wordt ingenomen door KLM Airfrance.
Het is niet de eerste keer dat Sogeti wordt uitgeroepen tot beste werkgever. In 2009 en 2010 kroonde zakenblad Incompany Sogeti al als beste werkgever. Computerworld riep Sogeti vorig jaar uit als de beste zakelijke dienstverlener.

CEO Jeroen Versteeg is trots op het resultaat, zo laat hij via Twitter weten."Opnieuw een bewijs dat we de beste zijn. De Telegraaf noemt het verrassend. Daar ben ik het nou weer niet mee eens."
 

Terug naar nieuws overzicht