App: 360° eDocuments

App: 360° eDocuments

App: 360° eDocuments

App: 360° eDocuments

09-12-2013

App: 360° eDocuments

De gebruikersinterface in 360° eDocuments volgt het  principes van een iPad app . Het is logisch , eenvoudig en geeft u een snel overzicht van de informatie. Het navigeren tussen de verschillende documenten is gemakkelijk.
360° eDocuments kan ongeacht of uw organisatie gebruik maakt van 360º worden gebruikt. Met deze tool in SharePoint kunt u structuren en documentbibliotheken bouwen voor publicatie op uw iPad . Elk systeem dat XML- gegevens en bestanden exporteert kan een bron voor 360° eDocuments zijn.

360° eDocuments is voornamelijk ontworpen voor managers en andere werknemers die actuele achtergrond informatie en documenten nodig voor het nemen van beslissingen in een mobiele werk dag. Het systeem maakt het mogelijk voor medewerkers in het kantoor om geactualiseerde informatie te publiceren voor hun collega's in het veld of een drukke manager die aan het haasten is tussen vergaderingen.
 
U kunt een scala aan bestandsformaten gebruiken met 360° eDocuments , waaronder video , e - mail , Word-documenten en PDF-bestanden . De enige beperking is de Apples file viewer ( UIWebView ).

>> Lees verder

Terug naar nieuws overzicht